Câştigă bani pe net spamându-ţi prietenii, cu viespar.ro

Ce mult îmi plac chestiile din care câştig bani gratis. Am găsit pe net un servicu nou în România, numit GPT (get paied for task sau aşa ceva), şi am zis să-l testez 🙂

Problemele e doar două: eşti obligat să dai like paginii lor de facebook, lucru foarte interzis de termenii şi condiţiile de utilizare:

viespar

 

şi să-ţi dezvălui parola aferentă contului de mail:

viespar2

 

altfel nu primeşti acces la ‘taskuri’:

viespar3

 

Click pe pasu’ 2 care-i chiar trei, să-ţi spamezi prietenii din listă!

Update21: Mda, cretineii tot încearcă să-mi fure contu’ de facebook.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

14 thoughts on “Câştigă bani pe net spamându-ţi prietenii, cu viespar.ro”

 1. Ma gandesc sa imi fac si eu un site in care sa cer toate conturile posibile pentru a baga bani in contul utilizatorilor. M-as simti ca-n Botswana cand vine vorba de bani…

 2. Se pare că nu sunt singurul cu o părere foarte rea despre prostia românului.. Cum vede că poate face bani online stând acasă, se pune cu fundul pe scaunul învechit din fața biroului și începe să piardă timp aiurea pe site-uri de profil (în cazul acesta viespar.ro) așteptând să se îmbogățească… Pe când în 4 ore pe zi cât pierde online făcând 10$ pe lună și-ar putea găsi un job part-time sau să învețe ceva care i-ar putea aduce un venit mai substanțial decât navigarea pe site-uri GPT/PPC.. Dar ideea e că în ultima vreme românul devine tot mai “bogat” din site-urile online și din această cauză nu are bani de un pachet de țigări 🙂

 3. se pare ca sunt sungurul PRO … eu am cont din ianoarie 2014. nu stiu cum au fost la inceput , dar acum avem alta situatie …au scazut limita de retragere de la 100$ la 50$ .

  Ps: TzoLy viespar-ul este un job part-time pt mine , retrag de pe site intre 80 si 120 $ / luna fara mari eforturi … aloc in jur de 4ore/ saptamana

 4. Poti sa imi spui daca scoti banii astia pt ca ai referali sau pur si simplu primesti multe taskuri?

 5. Despre viespar.ro pot sa spun din proprie experienta ca e doar o alta hotie si ca nu o sa primiti niciun leu. Eu am muncit aproape 1 an sa strang suma mimima de 50 $ de la care se spunea ca pot sa solicit plata. Cand am facut suma respectiva am facut solicitare de plata dar in cont imi apare ca am doar 49 de $ si de atunci nu am mai primit niciun task. Deci o mare pacaleala si pierdere de timp.

 6. Viespar e țeapă.Cand le ceri banii inventează tot felul de motive să nu plătească.

 7. Viespar pentru mine în momentul de față este SPAM. Aștept o plată de pe data de 21.12.2016 în valoare de 70 de dolari și nimic. Ce să zic? După atâta muncă de promovare, referali și să te trezești că nu mai îți da banii. Rusineee.

 8. Am si eu cont pe Viespar.ro
  Sunt inscris de mai putin de o saptamana. Pana acum am facut 11 task-uri din care 4 le-am abandonat (nu din cauza mea) un exemplu…. am asteptat un mail care nu a ajuns.
  Numarul de task-uri alocat este fff mic 2-3 pe zi
  Dupa parerea mea este o pierdere de timp
  Cand m-am inscris eram de parere ca, de cat sa pierd vremea pe youtube sau facebook mai bine dau 4 clikuri pe aici pe acolo in speranta ca fac 20$ pe luna….macar platesc abonamentu la net, dar in 5 zile nu am facu task-uri nici macar de 1$ cu tot cu un afilit care a facut si el 7 task-uri.
  Sterg contul cat de curand.

Scrie un comentariu: