Reguli pentru domnișoare

1. Nu consumăm dacă nu avem cu ce plăti și nu plecăm de acasă fără a avea bani de taxi pentru a ne întoarce acasă.

2. Nu vorbim urât în public. Suntem femei și ne purtăm ca atare. Dacă suntem într-o situație în care simțim nevoia să înjurăm, așteptăm până ajungem acasă.

3. Nu plângem în public. Nu plângem în fața nimănui. Suntem mai puternice de atât. Plângem acasă când suntem singure și sigure că nu ne vede nimeni.

4. Nu ne certăm cu iubitul în public. Și, cel mai important, nu ne ducem după el în baruri, cluburi, crâșme, păcănele etc. țipând Treci acasă!. Ne facem pe noi de râs, nu pe el.

5. Nu intrăm în casa unui bărbat dacă nu vrem să ne-o tragem.

6. Nu ne certăm de la bărbați. Dacă o știm pe tipa cu care ne înșeală, putem vorbi cu ea, frumos, calm, politicos. Dacă ne recunoaște faptul că și-o trage cu el răspundem zâmbind: Mersi pentru sinceritate. Să știi că nu am nimic cu tine. Mai vorbim. Te pup. În niciun caz nu o înjurăm și nu folosim expresii de genul Stai departe de bărbatul meu zdreanțo!. Suntem mai bune de atât.

7. Nu ne batem de la bărbați. Și da, trasul de păr se pune ca bătaie! Știm mai bine de atât. Eventual, îi dăm lui cu o tigaie în cap pentru că e un nenorocit.

8. Nu ne culcăm cu prietenul prietenei noastre. Nu contează dacă ei sunt într-o pauză, despărțiți sau mai știu eu ce. Dacă tipul cu care flirtăm se dă la prietena noastră, ne retragem frumos. Nu suntem second best.

9. Nu ne culcăm cu prietenul prietenului nostru. Decât dacă vrei să te răzbuni pe el și chiar și atunci, mai întâi îi dai lui papucii și apoi o faci. Și chiar și atunci, în niciun caz nu ne băgăm într-o relație cu prietenul prietenului nostru.

10. Nu ne afisăm cu orice băiat. Nu vrem să-l tratăm ca pe un băiat serios dacă nu e.

11. Nu toată lumea trebuie să știe ce facem noi, nici măcar prietenele. Unele lucruri le păstrăm pentru noi. Nu strigăm în gura mare de fiecare dată când ne-o tragem.

12. Și cea mai importantă regulă WE NEVER EVER FALL IN LOVE!.

TO BE CONTINUED…

A.M.