10 motive pentru care un vibrator e mai bun decât un bărbat

Fetilii (mai ales ălea pentru care nu e prea târziu încă), ascultaţi ce vă spune un om însurat; un secret pe care n-o să vi-l spună nimeni, decât atunci când e mult prea târziu: n-aveţi nevoie de bărbaţi! S-a discutat, răsdiscutat, cercetat şi investigat şi s-a demonstrat ştiinţific, de către o echipă de cercetători de la Universitatea din Curville, Miserupia, că bărbaţii sunt doar o prelungire inutilă a pulii.

Deci n-aveţi nevoie de un bărbat! Şi dacă nu mai puteţi cu mâncărimea dintre picioare, cumpăraţi-vă un vibrator. Ieşiţi mult mai câştigate şi în continuare vă dau şi motivele:

1. Vibratoru’ nu-i gelos/posesiv. Nu te-ntreabă unde pleci, cu cine, cât stai şi de ce, de ce-ai întârziat, cu cine vorbeşti la telefon, cu cine o arzi pă feisbuc, pentru cine te aranjezi. Bonus, nici tu n-ai cui să-i duci grija, ştii sigur că te-aşteaptă cuminţel şi gata de joacă în sertaru’ de la noptieră.

2. Vibratoru’ nu sforăie, nu se-ntoarce cu spatele la tine după, nu se întoarce peste tine în somn, nu ocupă spaţiu inutil.

3. Vibratoru’ nu poartă chiloţi şi şosete, care după o zi miros precum un cal mort, stătut treişpe zile în arşiţa deşertului Sahara (ăsta-i singuru’ pe care-l ştiu); şi pe care evident tre’ să le speli tu, că eşti femeie!

4. Vibratoru’ nu-ţi lasă urme de grăsime pe clanţa de la bucătărie, capacu’ de la toaletă ridicat sau stropit, şosetele şi chiloţii de mai sus împrăştiaţi prin casă, farfurii murdare, perdelele deranjate, nu-ţi mută coşu’ de gunoi de la locu’ lui etc.

5. Vibratoru’ nu dă muzica tare, nu se uită la meci fix când îi telenovela ta, nu-ţi cere laptopu’ tocmai când aveai ceva de citit, nu-ţi cere de mâncare tocmai când discutai cu o pretenă la telefon, nu te invită la părinţii lui tocmai când aveai în program o piţiponceală cu fetilii, la mol.

6. Vibratoru’ nu o să aibă chef de sex dacă nu ai tu. Bonus, nici nu o să zică că-i obosit când ai tu chef. Dacă eşti fată deşteaptă şi ai şi rezervă strategică de baterii (tot în noptieră), eşti sigură că e gata de acţiune oricând, fără mofturi.

7. Vibratoru’ nu miroase a alcool/ţigări. Bonus, nici nu-ţi cheltuie banii pe ele.

8. Vibratoru’ nu merge la bere cu băieţii, să fluiere după strâmbe, să se-mbete ca porcu’ şi să vină acasă cântând. Ştii unde e fără să-l suni şi eşti absolut sigură că nu flirtează cu vreo bărmăniţă cu ţâţele mai mari decât capu’.

9. Vibratoru’ te fute şi dacă ai uitat să te epilezi (true story), eşti în perioada de lună plină sau mai ştiu eu ce frecţii, de care bărbaţii fug ca de sconcs.

10. Vibratoru’ nu te bate, împuşcă, scuipă, jigneşte şi nici nu se sinucide ca bou’ dacă îl înşeli sau îi mărturiseşti că nu mai ai nevoie de el din varii motive.

Credeţi-mă fetelor, dacă vă mănâncă, vă trebuie un vibrator, nu un bărbat!

P.S. Articolu’ ăsta mi-a venit după ce mi-a spus Oana Spi-oana o chestie aseară (buăy, vezi că te-am citat în subsol, să nu aud că te-am plagiat cum face copy-lotul :D)

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

12 thoughts on “10 motive pentru care un vibrator e mai bun decât un bărbat”

 1. @ Dle Cretu, asta-i Rusanu. Foloseste cuvintele intr-un mod la care nu te-ai astepta, scotind din ele alte si alte intelesuri. Dar, mai mult ca sigur ca stiti toate astea, deja.

 2. @florin – ai de gand sa schimbi profilul de activitate al magazinului? te apuci de vandut altceva?

 3. @adrian fetilii cumsăcade ştiu că orice lucru cu adevărat bun vine la pachet cu nişte compromisuri, ăsta era pentru fetilii sensibile 😛
  @mala, deloc chiar!
  @emily, nu cred că am profilu’ necesar pentru a vinde vibratoare…
  @Cirpian mulţam!

 4. Am un amendament de spus la “7. Vibratoru’ nu miroase a alcool/ţigări. Bonus, nici nu-ţi cheltuie banii pe ele.” Acum depinde de fată, dar el o să miroasă a corazlă dacă nu-l speli când şi când..

 5. Probabil sunt femei care fac baie cu el, altele care nu fac baie cu el. Aşadar sunt situaţii în care vibratorul poate să miroasă a urdă! Plus de asta am menţionat, depinde de fată/femeie..

 6. eu as vinde trb de aiastea intr-un magazin,iar in afara orelor de program le-as incerca pe toate ,nu de altceva,da macar sa stiu ce vand.sa stiu exact ce face jucaria respectiva.urasc privire tampa a vanzatorului/vanzatoarei cand intrebi de ex.ce face acest vibrator?si iti raspund cu un aer de superioritate -pai va jucati cu el si daca rezistati,da puneti baterii de alea bune poate o sa aveti si orgasm!god damn-it!!!

Scrie un comentariu: