1000 de euro cheltuiţi bine

Când o rămas nievasta grea, am cercetat puţin oferta clinicilor private din oraş pentru că doar cu câteva luni înainte avusesem ocazia să umblu cu mama pe la cel mai ocoş spital de stat din vest şi m-am îngrozit.

Am găsit un pachet mişto la maternitatea Laser System din Arad. Monitorizarea sarcinii plus naşterea cu 1000 de euro, plătibil în rate. Eh, ce vreau să spun cu mâna pe inimă e că probabil au fost cei mai bine cheltuiţi 1000 de euro din viaţa mea, din care nu regret nici un cent.

Condiţiile de cazare sunt la nivelul unui hotel de 3-4 stele. Cameră single, baie proprie (cu duş hidrodinăla şi tot ce-nsamnă), televizor, internet wireless sau prin cablu, telefon ş.a.m.d. O persoană poate sta cu proaspăta mămică permanent, deci eu mi-am montat monopostu’ de blogging aici şi nu mai plec fără nievastă şi Irosel. Vizitatorii pot veni la orice oră, după timp şi chef, fără restricţii.

La intervale de maxim 30 de minute trece o asistentă p-aici să vadă dacă sunt probleme. Există şi un buton de urgenţă pe care dacă-l apeşi, chiar vine cineva. Toată lumea se comportă cu noi cam cum se comportă angajaţii de la stat după ce le-ai umplut buzunarele!

Mâncarea e adusă de la un restaurant; unul bun, chiar. Doctorul Sabin Moldovan s-a comportat exemplar pe durata sarcinii, la operaţie şi după.

Copiii stau într-un salon cu un geam mare, unde, dacă eşti paranoic, poţi urmări constant cum se comportă personalul cu copilul tău; sau poţi să duci vizitatorii să-ţi vadă urmaşu’. Sunt supravegheaţi 24 de ore de o doctoriţă şi cel puţin o asistentă.

Tot personalul care intră în contact cu noi se prezintă, ne explică pe îndelete ce este de făcut, ce implică, ce riscuri sunt etc.

Şi tot cu mâna pe inimă vă spun că nu am avut parte de nici un favor pentru a scrie acest articol, doar că sunt foarte mulţumit de ce se întâmplă aici şi am simţit nevoia să vă povestesc. La urma urmei, 1000 de euro e o nimica toată pentru sănătatea familiei tale!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

5 thoughts on “1000 de euro cheltuiţi bine”

  1. Stiam de conditiile de la Laser. Si la Genesys este la fel din cate am vazut. Poate chiar putin mai ieftin pachetul. Daca faci un calcul la cata spaga dai la un spital de stat poate nu ajungi chiar la 1000 de euro dar cu siguranta te apropii de vreo 800. Si totusi e viata unui copil de care vorbim. Intr-adevar sunt cei mai bine cheltuiti 1000 euro din viata ta. Sa va traiasca copilasul si sa fie sanatos.

  2. Mulţumesc la toată lumea. Cristi, mai bine un site separat ca să nu-l tragem în spate! 😛

Scrie un comentariu: