2 faze: una depășită, alta….

Se pare că am reușit să depășesc faza Viața-i de câcat, dar nu și faza Bărbații sunt niște nenorociți. Acum că mi-am găsit un job care-mi place și m-am liniștit un pic, furia mea s-a domolit, cei din jurul meu se așteaptă să urmez cursul normal al vieții (știți voi: școală, job, iubit, căsătorie, familie), să-mi schimb părerile despre iubire și brusc să-mi doresc o relație.

Pentru că…toți își doresc să am o relație…CU EXCEPȚIA MEA! Și cel mai stresant lucru e că atunci când spun că sunt singură toți mă întreabă De ce nu-ți găsești un băiat?. Aha, de parcă bărbații buni ar crește în copaci! Plus de asta, nici măcar nu îmi doresc o relație în punctul ăsta al vieții mele. Poate mai târziu, și subliniez poate, voi vrea dar deocamdată sunt fericită așa.

De ce nu poate nimeni să accepte că mi-e bine singură? Nu am nevoie de un bărbat! Dumnezeule, eu nici măcar nu suport să dorm cu altcineva în pat,nu-mi place să fac small talk dimineața și în niciun caz nu am nevoie de cineva care să mă sune non-stop și să-mi verifice programul. Eu nici măcar nu cred în iubire și căsătorie! WTF?

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

4 thoughts on “2 faze: una depășită, alta….”

  1. Eu zic ca daca tu esti foarte sigura de ce ai nevoie si faci alegeri in sensul asta, prea putin conteaza ca lumea intelege sau nu.

  2. cum ti s-a spus, stai linistita, nu esti singura! si la faza cu gasitul cuiva, daca o sa ajungi la cineva despre care o sa consideri ca merita mai mult din partea ta, abia atunci o sa incepi sa te gandesti si la chestii mai serioase, casatoria si familia nu sunt niste lucruri care trebuiesc facute pentru ca asa scrie la carte , si dupa cativa ani sa ajungi sa regreti. Cel mai sigur lucru e sa lasi viata sa curga si sa faci asa cum simti tu ca e bine, nu cum cred altii ca e bine!

  3. Parerea mea, e bine ca te doare in “văgiaina” de ceea ce cred cei din jurul tău. Dar dacă lumea cere, trebuie să îţi faci datoria explicând ceea ce simţi când eşti neînţeleasă.

Scrie un comentariu: