6 milioane de euro aterizează pe nimic

Săptămâna trecută autorităţile arădene s-au bătut fericite pe burtă cu un nou elicopter SMURD. Ca de obicei: surle şi trâmbiţe, demonstraţii, demnitari plimbaţi cu elcopterul ş.a.m.d.

Singura problemă e că Spitalul Judeţean Arad nu are amenajat un platou cumsecade pentru aterizarea şi decolarea elicopterului, deşi Igaş susţine că mai este puţin de amenajat la el. De fapt, singura amenajare făcută a fost tăierea copacilor din apropiere.

Astfel, elicopterul de 6 milioane de euro aterizează relaxat în curtea Spitalului Judeţean, ca-n poieniţă. S-o fi terminat cimentu’ la Praktiker?

Să nu-nţelegeţi că îs heităr şi nu mă bucur că avem elicopter nou; da’ din noiembrie 2011, de la inaugurarea bazei aeriene SMURD de la Arad, când a fost adus un elicopter mai vechi (care ateriza prin tot felu’ de locaţii, de unde pacienţii erau transportaţi cu ambulanţa până la spital), până acum când ne-am trezit cu elicopter nou, nu şi-a pus nimeni problema: Bă, da’ unde dracu’ aterizăm cu el?

Aici aveţi mai multe poze cu heliportul-minune amenajat ad-hoc. Via.

Foto: veveempe nius.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

4 thoughts on “6 milioane de euro aterizează pe nimic”

Scrie un comentariu: