A doua zi la Salut Arad!

Dacă ieri am fost trainer, să zic aşa, pentru bloggerii începători sau cei care nici nu au început, azi am fost un învăţăcel cuminte, care a stat cu gura căscată la ce au prezentat fetele de la Timişoara: Oltea aka Nebuloasa, CristinaTM şi Dojo. O triadă de aur, aş zice (dacă folosiţi sintagma asta mă aştept să-mi plătiţi drepturi de autor, fetilii).

Oltea a vorbit despre ce înseamnă un blog, despre ce scrii pe blog, cum îţi găseşti şi alegi subiectele. Cristina a vorbit despre ce şi cum comunici cititorilor tăi. Dojo a vorbit mai puţin despre blogging şi mai mult despre dezvoltare personală, freelancing şi libertatea de a face ce-ţi place pe bani. Şi nu discursu’ clasic despre cum o să faci bani scobindu-te-n dos ci despre cum faci bani muncind şi economisind!

După workshop am pişcotărit cu ele vreo două ore în care (sper) am mai furat câte ceva de la ele, ocazie cu care am observat că sunt şi foarte de gaşcă; genu’ de oameni cu care poţi vorbi despre absolut orice, cărora le poţi cere ajutorul, o părere, impresie etc (în limita bunului simţ, totuşi). Le mulţumesc astfel pentru faptul că au acceptat invitaţia şi ne-au susţinut proiectul!

Audienţa a fost sensibil mai numeroasă decât ieri şi mai multe detalii găsiţi la Dani. De la Dani am învăţat şi cum să pun prezentările pe blog, pentru cei care doriţi să vedeţi despre ce am vorbit:

 

Boala presei nebune de-atâta profit li rating…nu!

 

Ce trebuie să iau în considerare atunci când îmi fac un blog?

Promit să revin cu detalii despre fiecare discurs în zilele care urmează, s-au discutat lucruri mult prea interesante pentru a trece peste ele atât de uşor.
Aduc mulţumiri lui Dani (motorul evenimentului), Cristina, Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Arad, Adecco Romania, tuturor participanţilor şi invitaţilor!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

6 thoughts on “A doua zi la Salut Arad!”

Scrie un comentariu: