A existat o vreme…vremea aia…. a trecut.

A existat o vreme când credeam în vorbe, în promisiuni, în iubire, când credeam că te iubesc nu sunt doar 2 cuvinte, credeam că ele înseamnă ceva, ceva real și tangibil. A existat o vreme când credeam că oamenii se schimbă, când credeam în basme, în feți-frumoși pe cai albi, în they lived happily ever after,când credeam că tot ce zboară se mănâncă.

A existat o vreme când credeam că atunci când un bărbat spune dacă ai nevoie de ceva, sună-mă, chiar o spune din inimă și dacă te ajută o face dezinteresat, când credeam că oamenii au principii morale, că există o chestie numită etică.

A existat o vreme când credeam că oamenii la care ții și care țin la tine, nu te pot răni.

M-am înșelat, am crezut în chestii care nu sunt reale. Am greșit. Recunosc. Nu mai fac.

A existat o vreme….vremea aia…a trecut.

A.M.

 

 

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

11 thoughts on “A existat o vreme…vremea aia…. a trecut.”

  1. Principiile morale si etica inca exista insa nu le poti gasi oriunde, tocmai de aici vine si valoarea unui om.Este adevarat ca traim intr-o societate in care este din ce in ce mai greu sa ai principii morale,pentru ca ele sunt puse la incercare de oamenii perfizi,care alearga dupa beneficii tot timpul si de cele mai multe ori dau gres in a le obtine. Daca vei reusi sa iti mentii propriile principii cu siguranta vei fi observata de cine trebuie,insa rabdarea este necesara.

  2. uite ceva ce mi-a placut mie foarte mult :-).. sper sa iti laca si tie ;)……””Pentru tine suflet de copil reaminteste-ti ca : Este o nebunie sa urasti toti trandafirii, doar pentru ca te-ai intepat intr-un spin…Sa renunti la visurile tale, doar pentru ca unul nu ti s-a implinit… Sa-ti pierzi credintza in preoti, doar pentru ca unul nu ti-a raspuns la o intrebare…Sa renunti la eforturile tale, doar pentru ca nu ai reusit sa rezolvi ceva…Sa-ti condamni toti prietenii, doar pentru unul care te-a tradat… Sa nu crezi in dragoste, doar pentru ca o persoana te-a tradat sau nu te-a iubit… Sa renuntzi la toate sansele tale doar pentru ca nu ai reusit din prima incercare… Sper ca inaintand in viata sa nu cedezi nebuniei… Reaminteste-ti intotdeauna ca o alta sansa poata sa apara, un alt prieten, o noua iubire, o noua forta … Fii perseverant, cauta fericirea in fiecare zi. Calea sigura a esecului este sa renunti. De multe ori in urma unui esec apare Succesul asa k Nu renunta!””

  3. Vremuri vechi si noua toate….Am vazut zilele trecute o zicere care mi-a placut: “Daca cineva vrea sa fie parte din viata ta atunci trebuie sa ‘munceasca’ pt. asta. Nu te obosi sa rezervi un loc in inima ta pentru cineva care nu face nici un efort ca sa ramana.”

Scrie un comentariu: