Accident cu urmări tragice

Întrerupem programul obişnuit pentru un anunţ de ultimă oră:

doliu în familia unui tânăr de 18 ani, care a decedat azi-noapte în urma unui accident auto în care a fost implicat autoturismul BMW pe care acesta îl conducea. Accidentul a avut loc în localitatea Stupideni, judeţul Tâmpiţei, pe strada Prostiei Nemărginite.

Din primele informaţii, reiese că tânărul, care se întorcea de la discotecă unde băuse doar trei beri şi fumase nişte ‘legale’, a depăşit, la limita legii, peste o linie dublă continuă un autoturism Dacia 1300 condus de un boşorog care avusese nesimţirea să plece primul de la semafor pe motiv că era primul în coloană.

Pe contrasens s-a izbit violent de un camion al cărui şofer avusese proasta inspiraţie să stea în calea acestui copil neprihănit. Ulterior s’a mai constatat că, deşi asigurarea şi revizia tehnică ale maşinii înscrisă în Bulgaria expiraseră, acesta deţinea procură legală cu drept de circulaţie.

Tânărul nu avea permis de conducere, dar urma cursurile unei şcoli de şoferi, şi, după cum declară instructorul lui, avea şanse mari să ia permisul foarte curând, fiind un şofer excepţional; lucru dedus în baza declaraţiilor aceluiaşi instructor, care povesteşte cu un zâmbet trist cum învăţăcelul ştia deja să taie calea tuturor la semafor, să forţeze roşu’ timpuriu, etc.

S-a mai constatat şi că acesta nu purta centura de siguranţă, pentru că nu putea, el deţinând în acest sens o scutire medicală eliberată de doctorul Blatuilă Şpăgescu pe fondul unei boli grave şi extrem de rare, denumită centurofobie, care apare la unu’ din şapte miliarde de oameni!

Acum, părinţii care au cumpărat maşina fiului lor când acesta a împlinit 18 ani, se întreabă cu ce au greşit în faţa Domnului, de sunt pedepsiţi atât de aspru…şi prietenii plâng cu lacrimi amare acest suflet nevinovat plecat mult prea devreme dintre noi!

Încheiem această ştire cu un gust amar şi cu întrebarea firească: când vor face oamenii legii ceva pentru ca noi, oamenii de bine să nu mai întâlnim în trafic brute precum şontorogu’ conducător de Dacie?

Sursa: www.jurnaliştii_îs_nişte_muişti_jegoşi.ro

P.S. No, vezi cum ştiu să fac şi io ştiri de mare impact? 😀

P.P.S. Acest articol este un pamflet, şi mă doare-n cur cum îl trataţi!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

8 thoughts on “Accident cu urmări tragice”

  1. Lol ((: Mie nu-mi plac exprimarile de genul asta, dar dreptatea e de partea ta si merita. Pana la urma, nu ma deranjeaza ca o patesc ei, dimpotriva (doamne, direct in iad am sa ajung daca exista ((: ), dar de obicei trag si oameni nevinoati dupa ei. Acolo e adevarata drama. In ceea ce ii priveste pe jurnalisti, as spune ceva urat, dar ma abtin. Totusi, voi sa va imaginati ca am spus ceva f urat, fiecare dupa cat il duce imaginatia ((:

    (cum imi fac user pe acest site? O_o)

  2. Păi în mod normal browserul tău ar trebui să ‘ţină minte’ aceste date, vezi poate ai ‘prăjiturile’ oprite în browser.

Scrie un comentariu: