Acer Aspire E1-531

Şi l-a cumpărat o cunoştinţă acum câteva zile şi am avut ocazia să îl testez puţin. L-am avut la dispoziţie doar câteva ore, deci nu vă pot spune cum se comportă pe termen lung, doar câteva impresii scurte.

Primul lucru care mi-a atras atenţia a fost designul. Frumuşel, subţirel, uşor (drept e că nu avea bateria montată) şi totuşi se simţea solid. Mi-a plăcut şi combinaţia de culori – palmrestul argintiu cu carcasa neagră. Display-ul nu m-a prea încântat, dacă mă chinuiam puţin număram pixelii cu ochiu liber.

S-a mişcat bine la instalarea Windowsului, am avut ceva probleme la conectarea prin wireless, probleme pe care le întâmpină mai mulţi utilizatori windows 7; deci problema nu era de la laptop. E un laptop low-cost, pentru browsing, mail, filme şi alte chestii uşoare, treburi pe care le face fluent. Bateria se laudă că ţine ‘până la 4 ore’; cam puţin, pentru gusturile mele.

Acer Aspire E1-531 costă 1500 sau 1970 de lei (cu windows 8) la emag. Dacă aş avea bugetu’ ăsta pentru un laptop nou, nu l-aş cumpăra; aş fi cumpărat Asus-ul ăla cu touchscreen în weekend, când costa 1550 (acum costă 1780, cu windows 8). 🙂

acer_aspire_E1-531

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Acer Aspire E1-531”

Scrie un comentariu: