Acest ‘cel mai curat Guvern’…

Oare vă mai amintiţi de scandalu’ Loganurilor de Poliţie? Alea cu 70.000 de euro bucata? Bine, atunci vă amintesc io acum: prin 2008 s-a sesizat cineva de prin MAI că ar fi prea scump un Logan+un girofar+o trompetă=70.000 eur.

Aşa că s-au făcut cercetări şi vinovaţii au fost ‘deferiţi’ justiţiei’. Normal că dosaru’ se odihneşte prin sertarele cuiva şi probabil vom aveam o decizie NUP peste vreo zece ani, ca de obicei. Între timp, ministru’ de interne Ioan Rus l-a numit înapoi în funcţie la conducerea Direcţiei Logistică a Poliţiei Române pe Ion Peligrad.

Pân-aici nimic deosebit, doar că nea’ Ion ăsta era la conducerea aceleiaşi direcţii şi când s-a ţinut afacerea din primu’ paragraf. Şi din cauză că a fost implicat în ea a fost demis. Deci miniştrii acestui ‘cel mai curat Guvern’ pun înapoi corupţii daţi jos de anchetele DNA? Dap, bună strategie, o să vă votez, sigur!

Sursa.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: