Alo, aici 112, n-aveți nicio urgență!

Arad, România, 2013, noiembrie, 15. Vineri, cer însorit, vânt ușor din pupa. Eu plecat pe tărâmuri îndepărtate, nievasta irosită acasă, cu Irosel, ca de obicei. Nievestei irosite i se face rău. Tot mai rău. Sună o prietenă, să meargă la ea, de frică să nu leșine și să rămână copilu’ singur.

Prietena vine și, dându-și seama că ar putea fi ceva grav, sună la 112. Sigur că, în astfel de momente, e absolut necesar să stai la povești cu tutele care răspund la telefoane, care tute au și capacitatea deosebită de a diagnostica pacienții prin telefon, prin unde șp.

Așa că, din simptomele relatate, nievasta irosită era gravidă. Doar că undele șp au funcționat nasol de data asta și avea o criză de rinichi. Și tuta aia nu a trimis ambulanța, că o femeie gravidă, care se simte rău, se pare că nu e o urgență pentru tutele care freacă duda pe banii fraierilor.

Ce să zic, s-aveți parte numa’ de sarcini din astea, tu ciufutelor. Iah, poate-mi spune cineva cum aflu cine-i tuta care a răspuns la telefon, că am o vorbă cu ea, când ajung acasă.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

3 thoughts on “Alo, aici 112, n-aveți nicio urgență!”

  1. Imi pare rau sa aflu stiri de genul asta, Florine.
    Poti si afla cine a fost de serviciu in ziua respectiva…trebuie sa fie o evidenta, undeva, la serviciul de urgenta, nu sunt sigura da’ zic si eu …

  2. Buna ziua!

    Din nefericire ceea ce relatati dumneavoastra inca se intampla, poate nu pentru mult timp, asta daca se pot identifica persoanele incompetente. Acesta nu este un domeniu in care cineva se poate juca cu viata sau suferinta altor persoane. Multa sanatate tuturor!

Scrie un comentariu: