Aici sunt banii dumneavoastră!

Pentru cei mai tinerei: această sintagmă a apărut long time ago ca un contraargument băsescian la cârcotelile pe seama taxei Băsescu. Mai exact, rovigneta pe care o plătim azi a fost implementată pe vremea când al nostru brav preşedinte era ministru al transpoartelor.

Normal, oamenii nu au fost prea fericiţi şi s-a iscat o mare controversă. Drept urmare, pentru a nu mai primi şuturi din toate părţile, şuviţa fluturândă a pus în fiecare loc în care se construia pe banii din rovignetă un panou pe care scria ocoş Aici sunt banii dumneavoastră!

De ce aduc acum vorba despre asta? Pentru că avem mari şanse să intrăm în Cartea Recordurilor datorită supraevaluării preţ/km autostradă precum şi la categoria ‘cel mai lent ritm de construire al unei autostrăzi’, respectiv 415 km/22 de ani. Din punct de vedere al termenului de execuţie rivalizăm cu autostrăzi care au o lungime cuprinsă între 10.000 şi 20.000 km. Detalii aici.

 

A se nota că nu am făcut nici o aluzie politică: situaţia a fost exact aceeaşi sub absolut orice Guvern, de orice culoare politică de după Revoluţie!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Aici sunt banii dumneavoastră!”

Scrie un comentariu: