Ajutaţi-ne să-i dăruim un zâmbet Alexandrei!

La 20 de ani eram un ficior vajnic, proaspăt scăpat de armată, proaspăt angajat şi cu un viitor luminos. Majoriatatea eram (unii sunteţi în momentul ăsta sau veţi fi) aşa. Tânăr, fără griji, obligaţii şi cu un viitor pe care să-l modelezi după cum doreşti!

Însă Alexandra nu poate privi viitorul aşa ca noi! Alexandra locuieşte împreună cu părinţii ei în comuna Şimand. Şi-a petrecut cei 20 de ani din viaţă sub umbra bolii, neputând să-şi trăiască copilăria şi adolescenţa ca un copil normal. Alexandra nu a putut face tot ce şi-a dorit, iar părinţii acesteia au trăit mereu cu frica că boala Alexandrei se va agrava.

Pentru că boala a evoluat, Alexandra a trebuit să renunţe la multe. Din cauza imposibilităţii de a face naveta în municipiu, la liceul la care se înscrisese, Alexandra a trebuit să renunţe la ceea ce unii tineri nici nu-şi pot închipui să renunţe. Tânăra a abandonat cursurile tocmai în primul an de liceu. Nu s-a putut întoarce la şcoală, iar acum trăieşte cu speranţa că într-o zi va putea învăţa. Boala i-a frânt avântul tinereţii şi i-a răpit frumuseţea celor mai frumoşi ani. Cu toate acestea, Alexandra nu a încetat să spere şi să lupte cu boala.

După cum ne-a obişnuit Dani, cu sufletul lui mare (i se potriveşte de minune proverbu’ ăla: esenţele tari se ţin în sticle mici) a pornit o chetă pentru a-i aduce Alexandrei un zâmbet cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Aşa că vă poftesc aici să citiţi întreaga poveste şi să donaţi cât puteţi fiecare, nu sume mari, să-i facem un cadou frumos Alexandrei! Ştiu că putem face asta împreună! Vă mulţumesc anticipat!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Ajutaţi-ne să-i dăruim un zâmbet Alexandrei!”

  1. La 20 de ani aveam poate aceleasi probleme… La 30 sunt bine sanatos. Uneori am impresia ca sunt cel mai in masura sa-i inteleg pe oamenii astia. Si chiar o fac de cele mai multe ori.

Scrie un comentariu: