Alo, aici Black Friday. A fost o farsă.

Cu neînchipuită ruşine declar că am fost printre fraierii care au pierdut câteva ore bune din preţiosul timp dedicat somnului. Adică am pierdut o noapte şi ziua ce tocmai a-nceput pentru a urmări aşa-zisele mega, hiper, giga, ultra, extra, super reduceri de black friday. Norocul meu e că sunt în timpul liber (până la vară). 😀

Site-urile inculpate s-au comportat precum reţelele de telefonie în noaptea de revelion. Adică n-au funcţionat şi nici nu dau semne c-o vor face până la apocalipsă. Ba au pus mâţa să le frece nessul (ei spun cafea, dar să nu-i credeţi), ba au smotocit-o şi-au tras-o de coadă.

Am văzut şi indivizi care s-au dezlănţuit de zici că era anul nou. Probabil au fost unii care au desfăcut şampania după o noapte de nelinişte, bucuroşi de frigiderul cumpărat cu 200 de lei mai ieftin sau de calculatorul model 2007 prins la reduceri. Pe blogul unui ”A-lister” deja au apărut lăudătorii. Apropo, n-a avut twitterul atât de mare succes la revoluţia basarabenilor cât a avut blogul de care spuneam în noaptea ”reducerilor”.

Eu n-am aşteptat sau vizat ceva anume, deşi sunt interesat de o maşină de tuns. De la emag am cumpărat cu ceva timp în urmă un model de Philips cu vreo 390 de lei. Acum acelaşi model costă 430 de lei, oarecum inexplicabil, ţinând cont de faptul că periodic apar tipuri noi.

Revenind la subiect, am remarcat că emagul nu pare să mai fie site-ul cu cele mai mici preţuri, indiferent de produs. E posibil ca extinderea spre alte domenii să fi impus o creştere a preţurilor, un nivel mai apropiat de concurenţă, uneori chiar peste. Să fie reţeta succesului pe termen lung?!

P.S. Să-i spunem pamflet, să nu se supere careva.

sursa foto

3 thoughts on “Alo, aici Black Friday. A fost o farsă.”

  1. Ba chiar sa nu i spunem pamflet, poate s or supara si s or face seriosi. Eu am mai miscat un pas, am mers in magazine cand am vazut ca site urile sunt blocate. Mda, robotelul de bucatarie pe care l as fi achizitionat era 270 lei redus de 320, in condiile in care, saptamana trecuta costa doar 230. Hmmmmm, interesting…

Scrie un comentariu: