Am doar 1* ani !!

Cel mai probabil multi dintre voi au trecut deja de varsta majoratului insa cui ii pasa??? Eu personal nu dau nici doi bani pe ceea ce scrie in buletin deoarece acolo sunt date ce nu inflenteaza absolut deloc spiritul frumos al omului.

Am doar 19 ani si o spun de parca as avea 15 iar la anul o voi spune ca si cum voi avea 14. Azi, nu vreau sa dau nici macar doi bani pe ceea ce inseamna responsabilitate, intelepciunea unui adult, griji si daca e sa mai continui nu ma mai opresc cu siguranta pana maine. Azi e soare afara si parca, parca, m-as urca in masina si as da o fuga pana la mare. Hi, hi, toanta mica ce sunt ma cred un biet copil cu carnet, masina, bani si multe altele. Norocul meu e ca asa tanara cum sunt, am  in preajma mea oameni care se gandesc la sufletul meu inocent si imi mai impartasesc adesea din avutiile lor (iar aici fac referire la ai mei parinti ).

Insa lasand nebuniile mele la o parte, m-am bucurat enorm aseara cand am inceput sa primesc primele mesaje cu felicitari de 1 iunie. Pot spune ca la Paste sau la Craciun nu am fost asa de fericita ca am primit nenumarate mesaje cu urari de bine. Presupun ca lucrurile marunte te fac fericit atunci cand nu sunt banalizate, atunci cand te iau prin surprindere si mai ales cand vin din partea unor oameni dragi.

Asa ca, lasati treaba si preocuparile ce oricum va stau pe cap in fiecare zi si incercati sa iesiti din ceea ce inseamna cotidian. Mergeti in parc, la film sau chiar la un simplu suc. Eu din pacate nu pot decat sa-mi las imaginatia sa zboare sau sa va indemn pe voi sa faceti ceea ce eu nu pot. In orice caz insa, cu siguranta ma voi delecta si eu diseara, la pregatire, cu niste polinoame sau integrale. Asadar, macar voi cei ce va puteti bucura de libertatea de a nu avea un program ce depinde de examene si pregatiri, mergeti si va bucurati de ziua voastra.

La multi ani dragii mei!

Scrie un comentariu: