Am inaugurat Blog Office Arad

După cum vă povesteam cu puţin timp în urmă, se dorea înfiinţarea unui blog office în Arad. Dani a găsit locaţia în urmă cu aproximativ două săptămâni, s-a ocupat şi de amenajare, astfel azi am fost în măsură să bem şampania de inaugurare împreună cu susnumitu’, Cristina, Silviu, Maniacii, Anca, Gabi, Bianca, Cosmin (care o şi riscat să spargă lentilele aparatului foto cu mine :D) şi dacă v-am uitat pe careva vă rog să mă trageţi de urechi!

Discuţii multe, variate, mă rog nu-i cazu’ să vă plictisesc cu ele. Blog officeul a fost dotat cu două calculatoare pentru cei care nu au laptop şi vor să scrie de acolo, internet, filtru de cafea şi cam tot ce-i trebuie unui blogger să-şi reverse inspiraţia prin degetuţele-i. El se adresează şi bloggerilor din alte oraşe/zone care sunt în vizită în Arad şi nu vor să scrie din baruri/malluri. De fapt sunteţi chiar invitaţi să ne faceţi (măcar) o vizită.

Enjoy:

Şi pişcotaru’ şef:

 

 

 

 

 

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

9 thoughts on “Am inaugurat Blog Office Arad”

Scrie un comentariu: