Am nevoie de ajutorul vostru!

Vă scriu eu umor fără să vă cer nimic în schimb? Vă scriu!

Vă scriu eu chestii interesante fără să am pretenţii de la voi? Vă scriu!

Acum a venit momentul să faceţi şi voi ceva pentru mine:

Vreau să faceţi o chetă şi să’mi cumpăraţi o carte de gramatică. Serios, am scris un comentariu atât de ilizibil şi agramat, încât un neica-nimeni (să folosim materialul clientului, cum s-ar zice) a găsit să-mi critice gramatica, fără să bage în seamă mesajul din acel comentariu…

Partea mai proastă e că nici nu-mi dau seama exact unde sunt greşelile. Adică am mâncat vreo două virgule, dar având în vedere marea de agramaţi şi analfabeţi care defilează pe internet, nu mi se pare o problemă atât de gravă…sau mă înşel?

Măcar explicaţi-mi şi mie greşelile alea atât de grave de aici:

 Anyone?

P.S. De aici.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

7 thoughts on “Am nevoie de ajutorul vostru!”

  1. Două virgule înainte de “şi”, un “martirizat” folosit cu alt sens decât cel din DEX, o cacofonie (că_Constituţia), câteva virgule rătăcite…
    Da, e destul de aiurea, dar am văzut mult, mult, mult mai rău. Deci o carte de gramatică te-ar rezolva cât ai zice “Maiestatea Sa Regele Mihai I”.

    Dă un număr de cont, te rezolvăm.

  2. Mi se par multe virgule, in rest nu vad probleme prea importante. Poate domnu’ voia sa iti arate ca el a luat BAC-ul, poate chiar din prima.

Scrie un comentariu: