Am participat la Campionatul Naţional de Grătare…

…că doar nu vroiaţi să particip la olimpiadă! Am fost cooptat de tata lor în echipa blogărilor din Arad la Campionatul Naţional de Grătare Golden Brau, echipă care a ocupat neaşteptatul loc doi din cele multe două echipe participante. Adică mai jos nu puteam merge, mă-nţelegeţi?

Îi o metodă fină de a vă mărturisi că am luat o bătaie crâncenă de la Ovi Sîrb şi compania. În schimb, ne-am distrat foarte, berea o fost la discreţie, muzică bună şi alte momente artistice, aşa că dacă trece caravana Golden Brau prin apropiere de voi, sfatu’ meu e să nu staţi pe gânduri şi să mergeţi.

Echipa:

Io am bănuit că-i ceva blat când am observat că grătaru’ nostru n-avea mouse:

Am fost foarte înfipt în treabă…

Până or început să danseze gagicile de la X-treme şi mi-am băgat picioarele…

După ce-am rezolvat carnea (am uitat s-o mai întorc cât or dansat gagicile şi am ars-o pe-o parte :D), am încercat să înveselesc puţin atmosfera:

Din păcate am uitat acasă tolba cu poante sau replici interesante, am avut-o doar p-aia cu replici slabe şi poante obosite. Cu toate elementele astea disruptive, tata lor o reuşit un platou bănăţean

despre care surse demne de încredere ne-au declarat că o fost şi comestibil:

Din păcate n-am putut să folosim arma secretă, adică pe Bucătaru Maniaciu, el fiind supracalificat pentru competiţia asta de amatori; în schimb am avut o galerie destul de numeroasă, care ne-a susţinut frumos!

Promit că mă străduiesc mai mult anu’ viitor!

Restu’ fotografiilor aici.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Am participat la Campionatul Naţional de Grătare…”

Scrie un comentariu: