Am scăpat de linşaj!

Aseară am ţinut o întâlnire cu bloggerii la care mă aşteptam să fiu linşat după articolul cu pricina. Bineînţeles că am mers pregătit cu suc şi bere să-i cumpăr, aşa că am trecut rapid peste partea cu linşaju’.

Apoi am trecut să vorbim despre BlogArad.ro, un proiect pus la cale de Dani şi subsemnatu’ (mai mult de el, sincer să fiu :D) şi de acţiunile caritabile ale Asociaţiei Amvest pe care le ţinem cu ocazia moşilor de luna asta, lucruri pe care o să vi le detaliez eu cu altă ocaziune.

L-am mângâiat pe Gabi pe creştet, care după ce s-a dat peste cap să facă o chestie mişto la un pub din oraş a rămas cu un gust amar şi o gaură-n buget. Ocazie cu care am constatat că onlineul arădean se confruntă cu o problemă: mesajele pe care le transmitem oamenilor se pierd undeva pe traseu sau se lovesc de o masă sictirită, motiv pentru care feedbackul este extrem de slab. Căutăm soluţii.

Apoi am discutat despre blogul şi concursul Mayei (cea mai bloggeriţă tânără de pe craca de vest) şi aţi face bine să băgaţi un like aici să rămânem preteni, aşa…de sărbători! 😀

Mai multe poveşti puteţi citi la Crazy şi Cristi.

Au mai participat: Anca, Maniacii, Silviu, Cristina.

 

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

8 thoughts on “Am scăpat de linşaj!”

  1. Data trecută mi-ai halit covrijii, de data asta ţi-am accizat sucul. Data aviatoare punem pe cineva să ne plătească o fripteoză? Dacă nu ne e fuam acceptăm şi o stripteoză 😀

  2. Yah, covrigi, suc, friteuza, 50 + , mai sa faca Silviu pozNele si ne scoatem de-un cancan. (Crazy vezi la ‘Cino sa nu fugareasca HerberLife, ca ramanem cu fripteuza).

Scrie un comentariu: