Amantele se transformă-n monştri

Numa’ săptămâna asta cred că am văzut cel puţin trei postări de foste amante rănite pe diferite platforme de scris. Bonus, avem şi un guest post pe ziua de azi, cu exact acelaşi subiect. Săracele fete, rănite în orgoliu, în inimă, suget suflet şi iubire blablabla.

Hooo tu fufelor! Ce, s-o gătat pula din lume la un bărbat? De câte ori aţi văzut posturi gen am fost amantul unei femei măritate care acum m-a părăsit iar viaţa mea nu mai are rost? Şi nu, să n-o băgaţi pe aia cu pe bărbaţi îi doare-n pulă, că n-aveţi dreptate.

Chestia e că dacă un bărbat alege să aibă o relaţie de gen, indiferent din ce postură, ştie că nu va ţine veşnic. Înşelatu’ are picioare mai lungi sau mai scurte, da’ tot se termină la un moment dat şi ambii parteneri ştiu asta. Aşa că bărbatu’, când se confruntă cu finalu’ unei relaţii de genu’, îşi spune scurt fuck it!, pune o piesă ghei pe repeat, se-mbată ca porcu într-o seară iar a doua zi o ia de la capăt.

Da’ femeia nuuu, că betmen! Trebuie să-şi urle durerea, să spună cât mai multor prietene care să-i arate empatie. Să urle, să-i audă toată mişcarea feminină de pe planetă durerea, să avertizeze alte amante sau eventuale viitoare amante că bărbaţii e nişte porci fără sentimente. Daaa, să ştie lumea!

Păi tu retardatelor, unu’ dintre motivele pentru care o asemenea relaţie se trăieşte intens e tocmai ăla că nu se ştie cât ţine şi nu are nici un viitor. Dacă bărbatu’ şi-ar lăsa nevasta/prietena şi te-ar lua pe tine, relaţia s-ar transforma într-o relaţie oarecare şi el îşi va găsi altă amantă, cum a făcut cu tine. Doar nu eşti atât de proastă încât să crezi că tu vei fi mai specială, nu?

Bine, nu mai înţelegeţi nimic, am bătut câmpii prea mult! Ideea e că dacă ai fost amantă şi s-a terminat nu plânge că s-a terminat, bucură-te că s-a-ntâmplat. O relaţie de acest gen pleacă pe principiu’ participării la un concurs la care ştii că nu poţi câştiga, pe considerentu’ the chase is better than the catch.

Şi ţine lucrurile pentru tine, ar trebui ca lucrurile pe care le-aţi trăit voi doi să fie şi să rămână secretu’ vostru, nu să urli ca disperata din toţi rărunchii că ai fost rănită/păcălită/etc. Ai ştiut în ce te bagi, right?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Amantele se transformă-n monştri”

  1. Sub orice critica!
    Deja mi-am irosit timpul sa citesc boratura… umana? Sau inumana?
    P.S. Si nu sunt femeie ! Sunt barbat , dar apreciez frumosul !

Scrie un comentariu: