Amorţeală şi o mărturie

După cum se poate observa cu ochiu liber, onlineu’ suferă de o amorţeală dubioasă în weekendu’ ăsta prelungit cu ocazia sărbătorii zombi. Nu prea se scrie, nu prea se citeşte, toată lumea a luat o pauză. Inclusiv eu.

Aşa că ieri, de plictiseală, am ieşit în curte să execut un grătărescu, cu ocazia zilei de ieri. Şi am de făcut o mărturie şocantă: am reuşit să fac cei mai urâţi mici din istoria omenirii.

Serios, atât de urâţi încât sunt convins că şi dacă-l puneam pe Picasso să-i picteze, tot ieşeau mai frumoşi, mai fireşti şi ar fi arătat mai mici-like decât ai mei. În loc să arate ca o pulă de adult în floarea vârstei şi potenţei, arătau mai degrabă  morcovi loviţi de efectu’ Cernobîl.

Am vrut să pun nişte poze cu ei, da’ mă tem să nu vă virusez calculatoarele şi să mă ia antiviruşii în vizor. Da’ partea bună e că de obicei la bucătarii amatori gustu’ nu prea ţine cont de formă, aşa că au fost gustoşi ca întotdeauna! Bineînţeles, cu berea aferentă, că berea are obiceiu’ să dilueze urâţenia! 😛

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Amorţeală şi o mărturie”

Scrie un comentariu: