Angajaţii OMV trolează gagicile…

Săptămâna trecută o fost nievasta irosită pe la oraş; şi cum n-avea la ea masculu’ dominant din dotare, l-o rugat pe un nene de la OMV să-i umfle roţile la maşină (că una era vizibil desumflată). După un weekend de hurducăieli prin gropile patriei (pe bune, mi-au clănţănit toţi ăia doi dinţi care mai calcă bine), ieri am ajuns şi io pe la OMV.

Am avut misiunea bine determinată de a cumpăra dinozauri glow-in-the-dark, pentru nepotu’ irosit, care mi-o dat şi hartă să ştiu unde-i găsesc şi cum ajung la ei… După ce am executat întocmai şi la timp ordinu’ primit de-acasă, am raportat la bază, apoi am zis să verific şi presiunea la roţi, dacă tot îs acolo.

În toate roţile, în loc de 2,2 bar – cum îi spusesem la nievasta irosită să-i comunice la nea’ oemvistu’, era peste 3 bar. Pe stânga spate era chiar 3,5 bar. Acu’ ştiu că presiunea mai creşte în funcţie de temperatură, rulaj&shit, da’ chiar cu 1,5 bar???

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Angajaţii OMV trolează gagicile…”

Scrie un comentariu: