Angajez editor de articole pentru femei

Job uşor, relaxant, poţi lucra de acasă. Ai posibilitatea să câştigi multe şuturi în cap şi pumni în ficăţei, în funcţie de cât de prost scrii.

Cine scrie articole cu sfaturi pentru femei?

Femeile de succes nu, că au altceva de făcut decât să spoiască internetu’. În plus, femeile de succes nu vor ca şi celelalte femei să fie de succes. Dacă toate femeile ar fi de succes cum ar mai ieşi ele în faţa celorlalte? Se exlud şi femeile proaste sau nasoale, pentru că alea n-ar şti să scrie atâtea cuvinte consecutiv.

Bărbaţii de succes n-ar scrie articole cu sfaturi pentru femei nici picaţi cu ceară. Pentru că îs prea ocupaţi şi oricum, un bărbat cu creier logic nu învaţă ‘duşmanu’ cum să-l cucerească. Mai rămâne categoria bărbaţilor anoşti, neinteresanţi şi proşti.

Tehnici pe care le foloseşte:

Tehnca Captain Obvious; este acea tehnică prin care spune un lucru evident ca pe o noutate absolută. Exemplu:

Propoziţia subliniată îi atât de idioată încât violează în anus orice neuron funcţional. Pentru că roşul nu înseamnă nimic pentru tauri, s-a demonstrat că mişcarea îi enervează. Dacă trecem totuşi peste inepţia asta, înţelegem că femeile sexy îi enervează pe bărbaţi, nu? Şi dacă facem pe proştii şi înţelegem aluzia asta proastă şi expirată, autorul ne spune o chestie gen să ştiţi că picăturile de ploaie cad de sus în jos. No shit!!

Tehnica ‘unii’; tehnica prin care într-un articol general valabil dai exemple izolate. Exemplu:

În mintea unor bărbaţi femeile de 500 de kile îs sexy. În mintea unor femei e excitant să iei şuturi în plex şi capuri în gură în timp ce eşti copulată pe interior. Doar că astea sunt nişte cazuri izolate şi nu au ce căuta într-un articol generalist, boule!

Tehnica cercetătorul; tehnica prin care o prostie care nu poate fi probată e pusă în seama specialiştilor. Exemplu:

Potrivit cercetătorilor de la Universitatea din Pizduliciville găurile din macaroane îs făcute de extratereştrii. Cum nu mă crezi cuae?, că am citat nişte profesionişti!

Tehnica răsturnării normelor; prin care autorul spune un căcat pansat şi pentru a părea credibil bagă nişte balast, gen:

Contrar credinţei populare, căcatul miroase frumos!

Concluzii: postacul care semnează articolele cu Echipa sfatulpărinţilor.ro este un bărbat complexat, scund, probabil început de chelie, prost şi semianalfabet, care scrie la normă. Tot articolu’ aici. Acu’ mai vreţi sfaturi de la un asemenea om?

Deci dacă sunteţi din categoria de mai sus aplicaţi pentru job cu un mail la nu.trebuie.să.fii.deştept@păpămăncur.pa

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

4 thoughts on “Angajez editor de articole pentru femei”

Scrie un comentariu: