Aoleu, guvernu’ meu!

Băh io îs tare amuzat de căderea guvernului lu’ peşte. Serios, am văzut nişte reacţii prin online de m-am căăăsta pe mine de râs. Am văzut pedelişti năcăjiţi. Păi de ce măi, oameni buni? Că tot voi puneţi alt premier cu alt guvern; sau nu. Da’ oricum guvernarea pe timp de criză e grea, tocmai vi s-a luat o sarcină grea de pe umeri, de ce să fiţi supăraţi?

Oricum ar fi, staţi şi voi patru ani în opoziţie, urlaţi de foame şi peste patru ani reveniţi la ciolan să mai furaţi, dacă o mai fi ceva de furat (sincer am dubii serioase). Altfel, pedeleu’ şi-a arătat adevărata faţă; a rezistat la nu-ştiu-câte moţiuni de cenzură, da’ acu’, când se prefigurau rezultate slabe la alegeri, au dezertat destui încât să-l lase pe MRU cu curu’ gol. Deşi nu de mult îl pupau în acelaşi loc absolut toţi.

Io nici nu mă bucur nici nu îs trist. Sincer mă cam doare la teneşi de guvernu’ lu’ MRU. Vor veni alţii care ne vor fura mai mult sau mai puţin. Dacă ştie cineva să-mi spună cine fură mai puţin, să-mi zică! Pân’ atunci mă cac pe politica voastră de doi lei, pe partide pline de trădători, dezertori şi corupţi care îşi schimbă doctrina după cum bate vântu!

Punem pariu că peste câteva luni ne vor explica pedeliştii cât de bine ar fi mers totul dacă nu pica guvernu lu’ spionu’ ăăăsta MRU? Da’ lasă, amu’ o scoate Ponta cepu’ de la butoiu’ cu lapte şi miere, să vezi ce bine-om trăi!

Deci, hai pedeliştii, ciocu’ mic şi joc de glezne cu vânt din pupa cum ar zice un băiat! Nu mai vărsaţi voi lacrimi de iubire de patrie că aţi avut destul timp să o arătaţi…da’ mă rog, eraţi ocupaţi să o ţineţi pe vaca de Udrea ministresă, pe Roberta matematică şefă la deputaţi, pe săracu’ Videanu la economie şamd.

Sunteţi la fel de jeguri ca useliştii, deci n-o mai ardeţi pe ‘să vedeţi ce rău va fi’; sunteţi toţi politicienii o apă şi-un pământ!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: