Așa patron, așa trust de ‘presă’: România TV te îndeamnă să iei țeapă!

Agregatorii de baze de date pentru spam devin din ce în ce mai ingenioși. După clasicele motoare de căutare care îți dădeau bani gratis, dar să te-nscrii cu un mail apare un dude care donează un apartament în București. Pe bune, trebuie doar să îți lași mailu’ de spam și un număr de telefon.

Doar că, așa cum se așteaptă orice om normal la cap, e doar o nouă metodă de a face date de baze pentru spam și telefoane deranjante cu produse pentru slăbit și creșterea…ăăă…nivelului. De trai. Pozele de pe siteul cu pricina sunt furate desigur dintr-un anunț de pe un site de imobiliare.

Faza cea mai mișto e că marii jurnaliști de la Noul OTV România TV ori au luat bani de la spamăru’ ăsta să-l promoveze, ori au plecat după fentă. Oricare ar fi varianta corectă, avem încă o dovadă (nu că am mai fi avut nevoie) despre genul de jurnalism pe care îl practică marele trust de ‘presă’.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: