Astăzi etnobotanice la domiciliu, mâine condimente pentru pizza


Reprezentanţii noştri din parlament pretind că le pasă de tinerii care iau calea buruienilor de grădină şi interzic unele substanţe. Consilierii locali susţin că sunt împotriva magazinelor de vise şi interzic amplasarea lor în oraş. Bloggerii scriu zilnic despre cum poate fi legea fentată. Jurnaliştii şi prezentatorii de ştiri isterizează naţiunea prezentând cazuri care mai de care mai grave. Medicii îşi fac publicitate pe seama pacienţilor care stau la rând la urgenţe. Inspectorii dau amenzi. Unii ţipă, alţii fac gălăgie, câţiva acţionează, dar cei mai mulţi profită.
Aşa se face că orice măsură s-ar lua, românul s-a născut inventiv. Deocamdată livrează bălării la domiciliu. Dar dacă mâine vor interzice şi asta e posibil să vă întrebe vânzătoul dacă nu vreţi si nişte condimente exotice la pizza comandată.

One thought on “Astăzi etnobotanice la domiciliu, mâine condimente pentru pizza”

  1. Era si normal sa vina cu ideea asta:))
    Se poate renunta la facut bani?
    Te intereseaza de consumatorii care mor din cauza asta?nuu normal ca nu te intereseaza daca tie iti vin banutii si te plimbi cu ML’u prin Constanta si o arzi si tu cu Coca si cu lumea buna pai ce plt..profita cat poti asta e in mintea ta date’n slbz

Scrie un comentariu: