Astăzi lansăm siteuri

Dacă ieri nu mi-a ieşit nimic, azi am reuşit să o lansăm ‘la online’ pe Vienela, pe noul ei blog. Nu, nu mă ocup cu făcut siteuri, nu racolez bloggeri pentru cine ştie ce chestii, nu fac siteuri cadou, nu încerc să ung pe nimeni sau mai ştiu io la ce vă gândiţi.

Mi-a plăcut scriitura, priceperea în a-şi aduce oameni pe blog şi a dezbate cu ei. Şi scria pe un site atât de urât, încât în DEX, în dreptul cuvântului urât era un screenshot cu blogu’ ei. Aşa că i-am făcut cadou un site frumos unde să se desfăşoare în voie, singura mea pretenţie fiind să o ţină tot aşa în continuare.

Mulţumesc mogulului şi lu’ CRB pentru sprijinul acordat la partea tehnică şi om bea o bere când ajunge fata A-lister!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

12 thoughts on “Astăzi lansăm siteuri”

  1. Voi vorbiti pe la spatele meu? :))
    Elly, m-ai tradat… :((
    Florin, astea nu sunt chestii marete? Atunci ce trebuie sa faca un om pentru a spune despre el ca este un tip super, ca merita tot respectul? Si spui de mine, dar uita-te cum ai scris tu, de parca as fi cel putin J. K. Rowling. :))
    Le multumesc cu ocazia asta si baietilor care te-au(adica m-au) ajutat si promit sa fac un MARE chef cand ajung A-lister.
    Mii de multumiri!!!

Scrie un comentariu: