Avem cu ce, baaa!

Am scris si pe vechiul blog despre vedetele romanesti. Nu ma fascineaza emisiunile tv dar din lipsa de ocupatie, te mai uiti si la cacaturi.

Discutie intre Simona Sexoral si Maruta:

– Ti’ar place sa fii ministru de interne si externe?

– Aaaa…mmm…aaa.

– Cine e ministrul internelor si externelor?

– Aaaa…nu stiu.

Hmm…fata asta debunda de inteligenta. Va spun sigur. Deci daca s’a simtit in stare sa ii faca pe toti romanii cretini…stie ea ce stie. Stie de exemplu ca cretinismu’ e o boala, dar daca iti dai seama de ea se poate vindeca. Stie ca 7X9=49. Desteapta fata, orice barbat isi doreste asa ceva. Ii arati pula si o minti ca e suzeta, te’ai scos.

Si pentru ca show’ul sa fie la inaltime mai vine si un aparent mascul care detine cam acelasi coeficient de inteligenta sclipitoare ca si duduia senzuala. Aparent mascul pentru ca nu se stie exact cine e asta si ce vrea el. Unu Tarky. Fain nume. Cat de copac trebuie sa fii sa plagiezi si numele artistilor ca nu esti in stare sa iti gasesti unul? El nu stie exact daca e homosexual, bisexual, transsexual, etc… Nu stie nimeni

Oricum reusita emisiune. Sa vezi un rroman cum canta muzica orientala intr’o engleza maltratata. Alti trei handicapati danseaza breakdance pe muzica aluia, care pe langa faptul ca iti zgarie canalele auditive, ce treaba are cu freestyle’u’? Baaa, poate nu sunt eu destul de cult. Am uitat sa va spun ca de fapt Tarky asta venise sa se certe cu senzuala ca l’a facut transsexual. Si nu e bine. El e cu alta orientare de asta de EMO. In fine, desi venise la razboi asta adusese cu el si o floare…o fi auzit si el de razboiul rozelor?

Dupa cantec ii comunica Maruta la duduie faptul ca a facut misto de ea si ca sunt doua ministere: unul de interne si unul de externe. Maruta fiind baiat fin ii spune prin aluzii. Talamba nu se prinde. Fain. Rade lumea mai ceva decat la Benny Hill show.

Se gata emisiunea si incep stirile. Cea mai tare stire: ‘Leul s’a depreciat din cauza salariilor prea mari ale romanilor’. De mult nu am mai ras asa. La nivelul nostru de trai am putea sa injumatatim salariile.

No, mai bine ma duc sa beau o bere!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Avem cu ce, baaa!”

  1. :))) Belea…! Adica ..Advarat . E super mijto` sa privesti lucrurile si din alta perspectiva 🙂 Cand am vazut emisiunea m`am exprimat sincer` : Sa`mi bag pla ce proasta e astaaa! si am schimbat de p` acel program ca ma enerva cumplit..insa se pare ca aveam de invatat mai multe daca nu ma uitam la \”Spioancele\” 😀

Scrie un comentariu: