Baby steps

Nu am mai scris de atat de mult timp incat aproape am uitat sa scriu. De fapt, mint…din nou. Niciodata nu voi uita sa scriu.

E ciudat cat de multe se pot schimba in viata cuiva intr-un timp atat de scurt. Ca sa fac un rezumat, va pot spune ca mi-am dat demisia…din nou…si mi-am facut PFA pe contabilitate. E misto sa fii pe cont propriu! Dar, avand in vedere ca majoritatea articolelor mele s-au concentrat pe viata personala si nu aia profesionala nu cred ca asta va intereseaza pe voi. Intrebarea cea mai arzatoare e alta, intrebare la care nu am de gand sa raspund, am sa las timpul sa raspunda. Timpul e o lectie cruda.

Si da,multe s-au schimbat si in viata mea, multe dintre conceptiile pe care le aveam despre viata si despre mine insami s-au dovedit a fi gresite. Dar e ok, e bine sa gresesti.

Inca nu pot spune exact ca stiu cine sunt si ce vreau. Dar, sunt femeie. Nu cred ca voi sti vreodata ce vreau. E in natura noastra sa nu stim si face parte din farmecul nostru. Dar, dau inainte asa cu speranta ca ziua urmatoare imi va mai clarifica un pic scopul si tot asa pana cand, intr-o zi voi privi in oglinda si-mi voi spune: ‘Sunt exact femeia care mi-am dorit mereu sa fiu’.

Pana atunci, dragii mei…baby steps….baby steps…

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

5 thoughts on “Baby steps”

Scrie un comentariu: