Băieții cu camere auto

De când au început să apară și pe la noi DVR-urile auto, au început să apară și niște băieți care și-au permis să dea 100-200 de euro pe un asemenea dispozitiv și acum se cred câinii de pază sau regii șoselelor din România. Unii își filmează cascadoriile făcute pe drumurile publice, alții fac pe justițiarii ad-hoc ai traficului rutier.

Dacă nu pot face nici una dintre cele două chestii de mai sus, ‘își crează’ situații, pentru ca mai apoi să le ‘instrumenteze’ și să le urce pe Youtube sau Trafictube, să arate că și ei ‘are cu ce’. Exemplu:

Ați înțeles, da? Am lăsat intenționat o mică fereastră doar pentru ca apoi să accelerez și să-l îngrămădesc pe fraier, deși semnalizase că vrea să schimbe banda, avea loc și manevra era încă permisă.

harta

Să înțelegeți mai bine, cam așa arată intersecția cu pricina: până în intersecția ‘cruce’ sunt trei benzi, toate trei cu marcaj ‘obligatoriu înainte’, apoi sunt patru din care două fac obligatoriu la stânga la următoarea intersecție, până la care poți schimba liniștit banda, că de aia e linia aia discontinuă acolo.

Deci băiatul nostru cu cameră auto și cont pe Trafictube știe că nu e voie să depășești coloana în acea intersecție, deși nu are nici un argument logic sau legal care să-i susțină spusele, dar nu știe că nu e legal și nici fairplay să accelerezi când ești depășit sau când un coleg de trafic din fața ta își semnalizează intenția de a schimba banda.

Mai mult, nu își reevaluează comportamentul nici când majoritatea covârșitoare a comentatorilor îi explică că nu a procedat deloc corect, că toți e proști și habarniști, da’ el știe ce și cum. Mai ales pentru că are cameră auto…

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Băieții cu camere auto”

Scrie un comentariu: