Banii de bere

Simt un iz de bere. În online, că pe lângă mine îl simt mai mereu. Prima dată am simţit mirosu’ acu vreo două luni şi am avut prima reacţie. Tentativele continuă şi se ridică nişte probleme.

1. Calitatea berii româneşti din ultima vreme, despre care am mai vorbit. Ursus Brewers declară că cele mai bune beri d.p.d.v. al raportului calitate/preţ ar fi Ursus şi Timişoreana. Una dintre cele mai gogonate minciuni pe care le-am auzit în ultima vreme.

Spre exemplu, Ciucaş Nou e mult mai ieftin şi mătură pe jos cu ambele poşirci scumpe. O altă bere superioară celor două mărci de care respectivii şi-au bătut joc constant, e Golden Brau.

2. Faptul că îl plăteşti pe Chinezu să scrie, să racoleze alţi blogări care să scrie şi ei şi apoi să îşi toarne bere-n cap, nu se numeşte reclamă. Se numeşte că ai pus un panou publicitar în mijlocu’ deşertului.

Nu ştiu care or fi fost rezultatele unei asemenea campanii, că deşi citesc multe bloguri, n-am văzut vreun articol cât de cât convingător. Măcar să-mi ridice o sprânceană a amuzament, sau să citesc o chestie cât de cât interesantă. Doar stereotipuri reci şi neprietenoase.

3. O problemă pe care agenţiile de publicitate o ignoră constant, îi targetarea reclamei. Am mai dat exemple despre cum se plătesc reclame care apar în acelaşi articol cu furăciuni. Nu interesează nici pe dracu’ cu ce-şi asociază imaginea.

La fel e şi la bere. Băutul de bere e o treabă amuzantă şi relaxantă da’ noi punem reclame pe blogurile unor înţepaţi care nici din greşeală nu pot fi amuzanţi.

După ce se rezolvă problemele de mai sus să vii bă’ fututule McKenzie să zici că românu’ trebuie să înveţe să bea bere mai bine. Da’ prima dată să-nvăţaţi voi să faceţi beri şi campanii mai bune, da? Fuck off!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Banii de bere”

  1. eu am gasit distractiva chestia asa cu berea.Oricum vad ca mantzy asta, se ia de A-listeri.Uite asa afla lumea de tine 😀

  2. Mă îndoiesc că Chinezu’ îi vreun geniu blogăresc sau că Mantzy îi cunoscut de pe urma pulelor trimise cu drag spre A-listeri…

Scrie un comentariu: