Bărbaţii, femeile şi atenţia

Femeile care îţi spun că lor nu le place atenţia, că nu le place când un bărbat se dă la ele sau încearcă să le agaţe, MINT!  Cum naiba să nu-ţi placă atunci când îl vezi pe unul cum se chinuie să te impresioneze, cum îi sclipesc ochii când se uită la tine, cum se chinuie să îţi zică ceva să te dea pe spate?

Bine, nu mă întelegeţi greşit, nu îmi place când vine un ţăran la mine cu o replică de genul ‘Bună dragă’ sau ‘Ce faci, frumoaso?’, dar da, îmi place când sunt curtată. Chiar glumeam azi cu un amic pe messenger şi îi spuneam că mi-ar plăcea să am vreo 5 care să se ţină după fusta mea, dar eu să nu ies cu niciunul sau doar cu unul care îmi place,  iar restul să-mi servească de gâdilit orgoliul. Nu că nu aş avea încredere în mine, în grupul meu de prieteni sunt recunoscută pentru ‘modestia’ mea, dar e fun.

Deci, da expresia ‘Bărbatul e dator să încerce’ este valabilă şi da, femeile care se arată jignite de un tip ce le-a abordat mint (cu excepţia cazului în care tipul e un ţăran prost).

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

11 thoughts on “Bărbaţii, femeile şi atenţia”

  1. Problema apare atunci cand femeia e intr-o relatia si atentia respectiva se transforma in inselat. Cu asta nu sunt de acord.

  2. Nici eu nu sunt de acord cu inselatul si nu despre asta era vorba. Oricum, chiar daca ti se da atentie, fiind intr-o relatie, trebuie sa stii sa nu acorzi atentie la randul tau

  3. Mda, greşeala recunoscută pe jumate-i iertată! Glumesc, da’ cea mai tare replică de agăţat îi aia ‘ce faci frumoaso, te-ai căcat?’ muhaha

  4. @ Florin Pai stii cum e primul pas e sa recunosti ca ai o problema.:))) Cat despre replica de agatat beax:)))
    @ Mala Ca femei, fiecare avem partea noastra de tarani prosti :))

  5. La barbati e instinctual, asta sunt programati genetic sa faca, cat mai mult. La femei tine de sentimente si de atentie. Sunt uscaciuni de ambele tabere, dar noi avem o scuza mai plauzibila 🙂

Scrie un comentariu: