Bărbații și cluburile

Ca și femeile, sunt bărbați cărora le place să meargă în club și sunt bărbați cărora nu. În cazul bărbaților cărora nu le plac cluburile, problema apare atunci când iubita lor vrea să meargă. Dintre aceștia, o categorie o reprezintă cei care sunt prea geloși ca să le lase să iasă singure și prea comozi și inflexibili ca să iasă ei. Pe de altă parte, femeile se simt frustrate că nu pot ieși cu iubitul sau măcar singure. Și dacă, spre norocul lor,dau peste un tip care nu e gelos (a doua categorie), sunt frustrate că sunt lăsate să iasă singure, că na Nu-i pasă de mine, de aia nu e gelos!.

Problema cu bărbații care ies în cluburi este faptul că indiferent dacă ție îți plac sau nu cluburile, ei vor ieși și de cele mai multe ori singuri pentru că Mie nu-mi place să ies cu femeia în club. Evident că nu le place, cum altfel mai pot ei flirta cu altele și agăța orice are gaură pe acolo? Sincer, nici mie nu-mi place să ies cu iubitul în club. Poate pentru că am nimerit numai peste din ăștia care simt nevoia să mă anunțe la fiecare 2 secunde ce au de gând Iubita,mă duc până la baie, câteva minute  mai târziu Puișor, mă duc până la bar, alte câteva minute mai târziu Scumpa,mă duc să vorbesc cu x. Frate, mă lași să dansez și eu o melodie fără întreruperi? Nu sunt mamica ta să-mi dai raportul constant! Cred că am acoperit și problema cu cei cărora le place să-și ia iubita în club.

Indiferent în care categorie se încadrează iubitul vostru, fetelor încercați să îi faceți și pe ei să se dea după voi. Adică ajunge cu atâtea compromisuri în numele unui bărbat! Să mai facă și ei! Soluția e undeva la mijloc, adică când unuia îi plac cluburile și celuilalt nu trebuie să se ajungă la un compromis, să ieșiți mai rar. Trebuie făcut pe plac fiecăruia dintre voi altfel apar frustările și relația e în cădere liberă.

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

5 thoughts on “Bărbații și cluburile”

  1. Hai sa-ti zic ce i-am spus eu jumatatii atunci cind a mai avut(rar ce-i drept) accese de confesiune…”sa facem economie de aer ca-i mai sanatos” !Si-am rezolvat problema.

  2. asta seara mergem in club alta data mergem pe unde mi-ar place mie 🙂 mai simplu balance.. si daca stii cum te poti simti bine in amandoua locuri si chiar sa ajungi sa iti placa sa faci ceea ce celuilalt ii place 🙂

Scrie un comentariu: