Barbatii si teoriile…part 1

Am o noua teorie: in momentul in care incep sa ma intalnesc cu un tip, ii dau bile negre si albe. Alea negre sunt dezavantajele, evident. Ei bine, in momentul in care tipul a adunat 5 bile negre, il zbor din peisaj, este evident ca nu o sa mearga! Pentru ce dau bile negre? Pentru chestiile care nu imi plac, astea sunt diferite de la femeie la femeie. De exemplu, daca pentru mine a fi romantic e o bila neagra, pentru alta e o bila alba. Anumite chestii merita 2 bile negre (cum ar fi sa iti zica pe alt nume decat al tau). Si ca sa nu spuneti ca sunt fata rea, in momentul in care tipul aduna 10 bile albe, se reseteaza contoarul, adica stergem bilele negre (doar daca chestiile pentru care a primit bilele negre nu sunt foarte grave si nu se repeta).

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

21 thoughts on “Barbatii si teoriile…part 1”

  1. :))))) Cred ca esti o fire tare meticuloasa…Iti iei un carnetel pe care notezi,ceva ca la un interviu ? Dar daca pierzi socoteala ? Dar daca face ceva care nu merita bila neagra dar nici alba ?

  2. Teoretic e o idee buna, pe cand practic e un adevarat dezastru atata timp cat nu iti face altcineva sistemul dupa care acorzi bile albe sau negre ( sau in colaborare cu altcineva, cu toate ca deja o tragem de par ). Daca nu iti va placea un timp o sa gasesti tot felul de motive sa ii dai bile negre. Dupa 5 minute o sa aiba saracul cel putin 20 de bile negre si tu nu o sa mai stii cum sa scapi de el, pe cand daca iti va placea de el o sa gasesti la fel tot felul de motive sa ii dai bile albe iar bilele negre ori nu o sa i le dai ori o sa treci cu vederea ( chiar daca el face lucruri care ar merita mai multe bile negre deodata ).

  3. continui sa ies cu el, daca e sa se intample ceva se intampla. nu am cum sa ies la o intalnire, sa adune tipu 10 bile albe din prima (desi e cam greu asta) si sa ma culc cu el. maine nu se stie cate negre aduna.

  4. da are sanse sa nu adune toate bilele albe si principala bila neagra sa fie legata de felul in care se descurca la pat? Acum imi cer scuze ca sunt si eu asa indiscret, dar am vazut ca s-a tot insistat cu subiectul asta, asa ca am presupus ca inca un curios in plus, n-o sa deranjeze:))))!

  5. ??? Interesant concept! Dar…. intotdeauna exista un DAR:
    Dar ce te faci cand…. dai “asa”… peste unu` ca mine…. care are aceleasi principii ca si tine…. acelasi sistem….. NUMAI CA….. MAI PUTINE BILE????
    Acum sa si iti explic- exemplific: sistemul meu… e mult mai simplu: o bila alba sau 2 negre!!! Bila alba…. ma face sa continui….. si anuleaza o eventuala bila neagra aparuta intre timp, iar 2 bile negre: FLIT DIRECT! Fara alte sanse si negocieri! Deci: ATUNCI CE TE FACI…. CU BILELE TALE????

Scrie un comentariu: