Bărbaţii, telefoanele şi insistenţa

Cred că unora dintre noi ar trebui să le fie revocat dreptul de a folosi telefonul mobil, sau măcar unii dintre noi ar trebui să înveţe să fie refuzaţi şi respinşi. Adică, nu poţi să placi tuturor, asta e! Şi când eşti refuzat, asta nu înseamnă că e ceva în neregulă cu tine, aşă că, dragii mei băieţi şi scumpele mele fete, nu vă mai complexaţi aiurea şi învăţaţi că asta e situaţia! Este imposibil să treci prin viaţă fără să fii respins, fără să fii atras/ă de o persoană care nu simte acelaşi lucru pentru tine. Nu e nici vina ta, nici a celuilalt care, pur şi simplu nu te place, asta simte şi nu are prea multă putere în domeniu. Bine, dacă eşti refuzat în mod constant de toţi sau aproape toţi din viaţa ta, atunci poate e timpul să te priveşti un pic, atât în interior cât şi în exterior, pentru că sigur ceva e în neregulă.

În fine, să revin la subiect, dragul meu, dacă deja ai câteva săptămâni în care tot încerci să vorbeşti şi să ieşi cu mine, şi eu nu iţi răspund la telefon sau când o fac, vorbesc în sictir şi nu dau niciun fel de explicaţii, tu nu te prinzi că nu vreau să mai am de a face cu tine? Sau chiar eşti dus? Eu nu pot să înţeleg, frate unora ori le place să fie respinşi în mod repetat ori nu îşi dau seama că nu sunt bineveniţi! Mi-e greu să cred că realizează faptul că persoana cealaltă nu vrea nimic cu ei si totuşi insistă cu telefoane şi alte alea. Trebuie să fii dus ca să faci treaba asta şi chestia cu ‘play hard to get’ merge doar dacă la un moment dat cedezi.

Părerea mea este că poţi insista maxim o săptămână. Dacă după 7 zile, tot respins şi ignorat eşti, cată-ţi de drumul tău! Adică, treci peste, pe sistemul ‘shit happens, every single day and mostly to me’.

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

Scrie un comentariu: