Băsescu şi-a plagiat brevetu’ de marinar!

Comisia de Etică a Universităţii din Bucureşti a dat verdictul de plagiat doctoratului domnului prim ministru Copy Paste, astăzi. În conferinţa de presă, ţinută cu ocazia obţinerii titlului de Doctor Xerox Laude, premierul Guvernului Walt Disney nu s-a putut abţine şi l-a atacat din nou pe preşedintele marinar beţiv:

Nu înţeleg de ce fanii preşedintelui suspendat îmi cer demisia, când ar trebui, din contră, să o ceară pe cea a domnului Băsescu. Ei susţin că am plagiat în lucrarea de doctorat. Nu este adevărat şi drept dovadă am verdictul CNE, singurul capabil să se pronunţe, deoarece a fost numit de mine şi-mi este subordonat.

În schimb, avem dovezi clare, de netăgăduit, irefutabile chiar, care demonstrează faptul că domnul preşedinte a plagiat în brevetul de marinar. Vă spun sincer, am văzut cum se prezintă, am comparat şi eu împreună cu alţi experţi şi am constatat că în afară de fotografie, nume şi serie, brevetul domnului Băsescu este copiat după un alt brevet mai vechi, de-al unui coleg.

Deci omul ăsta care se află în situaţia de mai sus are nesimţirea să-şi pună postacii să mă terfelească, când de fapt el ar trebui să-şi dea demisia de onoare a declarat premierul Victor Paste, ăăă Copy Ponta, nu!, Ctrl-C Ctrl-V.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: