Bătălia smartfoanelor

M-am consultat cu voi, m-am consultat cu Goagăl şi câteva siteuri de specialitate; am ajuns la concluzia că cel mai mişto telefon care se încadrează în bugetu’ meu (şi – după părerea mea – cu cel mai bun raport preţ/performanţă) e Sony Ericsson Xperia Arc S. Constatare la care sigur am fost şi puţin (mai mult) subiectiv. Aşa că am decis să rămân fidel mărcii şi seriei.

După multă scotoceală, am găsit pe Okazii.ro (să mai zicem şi de bine) unu’ care arată foarte bine (cel puţin din fotografiile pe care le-am primit), la 900 de lei. Am făcut tranzacţia şi acu’ mi se scurg ochii pe geam după curier, deşi n-are cum să ajungă până mâine dimineaţă.

Revin cu un review, să vedem dacă am luat ţeapă! Sper că ştie să facă şaormă cu de toate! 😛

P.S. În curând voi scoate la licitaţie vechiul Xperia X1, care poate fi considerat vintage din cauza bătrâneţii sau relicvă din cauza carcasei (care după cum vă povesteam, arată ca după bombardament). Stay tooned!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

14 thoughts on “Bătălia smartfoanelor”

  1. Păi la Arc S îi mai zice şi x12, deci e mai nou şi mai forţos decât x10 😀 Io sper că la banii ăştia măcar spală maşina duminica 😛

  2. Eu am un Arc simplu si is mai mult decat foarte multumit. Inainte am avut un X10i si un X10 si de ambele am fost foarte multumit. Nu mo dezamagit Sony pana acuma. Oricum daca totul merge bine pana la sfarsitul anului poate fac rost de un Xperia S :D. Vom vedea 😛 Sa-l folosesti sanatos si cred ca aplicatia App2Sd iti va fi de folos avand in vedere ca telefonul nu dispune de prea multa memorie interna. La mine Arc simplu ruleaza brici.

  3. Alex la Arc S au corectat puţin neghiobia cu memoria internă. Nici eu nu am fost dezamăgit de Sony până acum, sper să nu fie cazu’. Mersi la fel!

  4. Eu personal sunt inebunit dupa telefoanele ce nu-s touch screem, prefar ceva mai clasic.
    Astept sa apara ceva performant care sa nu fie touch screem,insa slabe sanse presupun.

Scrie un comentariu: