Bătrânii și oboseala

Ieri, dis de dimineață m-am trezit și după ce am terminat toate treburile pe care un om normal le face in fiecare dimineață m-am urcat intr-un autobuz și am plecat la drum. Pe la ora două, după ce am rezolvat o parte din probleme, am plecat spre facultate unde aveam de mers la un interviu. Urcată în autobuz, unde erau o gramadă de scaune libere, un moșnegel a ținut neaparat să-mi explice de ce suntem noi studenții atât de obosiți. Și prin urmare, iată ce obiceiuri am aflat că am:

  • Am mers la cursuri într-o zi de sâmbătă și am stat chiar 4 ore. (Măi, măi, dar ce se pricepe omu având în vedere că majoritatea studenților nu au ore în weekend)
  • La facultate eu nu fac altceva decât să fumeze.
  •  Noaptea alternăm cu toții între cluburi, distracții, filme etc.

M-a făcut, fară motiv, să mă simt ca o depravată pe moment însă, iată ce cred eu despreoboseala lor:

  •  Oamenii nu au ce face toată ziua și toată noaptea și de aceea își spionează vecina, vecinul, nepoții celorlalți vecini și tot așa.
  •  Noaptea nu au somn pentru că toată ziua au “mers” pe canapea și au asteptat o pensie care parea că nu mai vine.
  • Dimineața au început-o bine, cu un păharel de tărie, că doar asta le dă putere! Desigur, aici nu aș vrea să generalizez însă al meu moșnegel era destul de turmentat, de la oboseală, desigur!
  •  Apoi se grăbesc tare să plece de la prima oră a dimineții la piață, că doar acum autobuzele sunt cele mai libere iar mai târziu piața se mută din loc.
  •  La urcarea în autobuze, oamenii noștri au fost învățați de mici că trebuie să dea tare din coate că doar ei sunt cei ce se grăbesc iar nenorociții ăștia de studenți nu fac decât să se plimbe toată ziua, să doarmă, să fumeze, să se distreze.

One thought on “Bătrânii și oboseala”

  1. Generalizarea asta e periculoasa. Oricum sunt destul batranei care nu astepta sa coboare lumea si ei urca, nu au rabdare si se baga printre lume cu ditamai sacosa/geanta/carucior, vor neaparat sa stea jos si se uita urat la tine daca nu le dai locul

Scrie un comentariu: