Blogmeet la Sakura

Azi dimineaţă m-am hotărât pe fuguţă să particip la un blogmeet intitulat 10 bloggeri arădeni, anunţat subit aseară. Nu oriunde, ci la Sakura, un restaurant din Arad cu specific japonez. Cum eu cu bucătăria japoneză avem în comun doar faptul că existăm pe-aceeaşi planetă (despre Pământ îi vorba, să nu se creeze confuzii) şi atât, m-am cam ferit să mănând chestiile ălea care arătau de parcă vroiau să muşte din mine…

În fine, locaţia e mişto pentru amatori, cinste a făcut Ared, dacă bine am înţeles eu (care nu a emis nici o pretenţie, am pus link că aşa am considerat eu, să nu se creadă că am făcut vreun barter). Oricum, discuţiile au fost aceleaşi ca la orice blogmeet, deşi iniţial se pornise ideea de dezbatere pe subiecte bine stabilite.

Ideile de bază cu care am plecat de-acasă, pe care le-am subliniat acolo şi cu care m-am şi întors:

– acest blog nu a fost creat pentru bani şi nici nu va deveni o unealtă de făcut bani; va rămâne la fel, iar dacă cineva e interesat să pună reclame aici, bine, dacă nu, la fel;

– eu nu voi scrie un articol pe bani, dacă nu l-aş scrie şi fără bani;

– nu o să scriu articole de umplutură, cu 5-10 eur/articol;

– nu o să pun pe blog articole scrise de altcineva, pentru bani;

– nu o să mă duc să caut oameni dispuşi să investească în publicitate online, aştept să vină ei la mine;

– pentru ca punctul de mai sus să se întâmple, trebuie să fiu relevant; ca să fiu relevant trebuie să mă concentrez pe conţinut şi cititori.

Cam atât.

Au mai fost: tata lor, Machead, Dublu ŞP din Ţ, Ubuntu, Mihnea şi Gabi de la Veveempe nius, Lucian Valeriu şi Vlad Iuga de la Asociaţia de Tineret Semper Excelsius pe post de organizator.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

5 thoughts on “Blogmeet la Sakura”

  1. Dap…era mai interesant că îs curios cum le prindeaţi voi cu beţigaşele alea! 😛

Scrie un comentariu: