Born…ăăă, gone in Africa!

Tata lor o tocmai împlinit ieri o vârstă rotundă şi frumoasă, ocazie cu care îi dorim La foarte mulţi ani şi multă sănătate! Ocazie cu care şi-o propus o chestie care pentru unii oameni ar însemna nebunie curată: să meargă în Africa, să sprijine campanii de educare şi informare a tinerilor pe teme de igienă şi sănătate.

Este o decizie foarte curajoasă, având în vedere multele riscuri la care se expune. Însă, tipic lui, e foarte optimist şi îşi doreşte din toată inima să ajungă acolo şi să facă tot ce poate pentru mai binele unor semeni.

Ca la orice proiect de gen, are nevoie de susţinerea noastră pentru a putea face lucrurile pe care şi le doreşte, nu pentru el, pentru alţii. Nu e bogat, că dacă ar fi, ar da tot altora mai săraci şi ar fi iar un om obişnuit (true story), şi misiunea asta necesită nişte chestii foarte costisitoare.

Vă invit aşadar pe blogul lui, pentru a-l susţine fiecare cum şi cât poate sau îşi permite. Aici găsiţi date de contact şi toate celelalte detalii ale proiectului. Să-l susţinem, deci!

P.S. Să-mi laşi cheile de la blog. 😀

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Born…ăăă, gone in Africa!”

  1. Stii ce simt eu fata de astfel de oameni? Invidie. Ii invidiez pentru curajul si altruismul lor. Daca mi-as permite financiar, as fi voluntarul numarul 1 din lume. Dar sa faci voluntariat ca si roman este un lux, pe care nu mi-l permit. Voi scrie si eu, ii voi da povestea mai departe.

Scrie un comentariu: