Bravo, mă’, câinii lu’ Pavlov!

Pavlov era un tip mișto, care a luat printre altele și un premiu Nobel; câinii lu’ Pavlov au devenit celebri datorită faptului că pe ei a experimentat susnumitul reflexul condițional (sau condiționat, nu știe nimeni exact cum îi zice). Mai exact, înainte să își hrănească potăile, Pavlov suna dintr-un clopoțel. Dacă la început câinii salivau doar când primeau mâncarea, cu timpul începeau să saliveze doar la sunetul clopoțelului, că asociau sunetul acestuia cu mâncarea.

PSD e un partid mișto, care, printre picături, a condus țara vreo 18 ani din 26, adică vreo două treimi din așa-zisa democrație. Votanții PSD au devenit celebri ca singurele primate mai proaste decât câinii lu’ Pavlov, că, dacă câinii aveau nevoie la început de mâncare pentru a saliva apoi la sunetul clopoțelului, votacii PSD n-au nevoie, ei au salivat din prima doar din promisiuni și o țin tot așa, chiar dacă-și iau muie de fiecare dată.

Program electoral PSD 2012:

USL a promis în anul 2012 că va construi 1.200 de kilometri de autostradă până în 2020. Un an mai târziu, ministrul delegat Dan Şova declara că autostrada Comarnic va fi finalizată până în anul 2016 ”chit că se mută pe ea”.

În acelaşi an, preşedintele PSD şi premierul de la acea vreme, Victor Ponta, declara că nu va mai candida la următoarele alegeri parlamentare, dacă autostrada Comarnic-Braşov nu va fi executată până în anul 2016.

O altă promisiune făcută de USL care a rămas doar pe hârtie este regionalizarea, care ar fi presupus şi revizuirea Constituţiei (poate o revizuim, da’ pentru a interzice căsătoriile gay, hăhăhă – n.m.)

Un milion de noi locuri de muncă au fost promise de USL, astfel încât numărul de angajaţi să devină cel puţin egal cu numărul de pensionari. Acestea au rămas însă un vis frumos. (sursa)

Și acum, la 48 de ore după ce votanții PSD și-au încheiat recitalul de succes, bambumțss: Liviu Dragnea i-a cerut lui Dacian Ciolos sa amane pentru 2018 reducerea TVA si sa nu elimine taxa pe stalp (sursa). Cum s-ar zice, tocmai s-a-ncheiat sunetul copoțelului care – spre deosebire de clopoțelu’ lu Pavlov, care la început anunța ceva bun – n-a anunțat niciodată nimic. Ba, să nu mint, a anunțat mereu câțiva ani de șperțuială a banului public și îmbogățirea unor băieți deștepți plus fraieri care mor arși sau mâncați de viermi prin spitale.

Bravos națiune, dacă ar mai fi trăit și v-ar fi văzut, câinii lu’ Pavlov s-ar fi simțit inteligenți pe lângă voi!

i-did-the-math

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: