Căldură, da’ di ci m-atăci?

Mi-e greu să-mi aleg un anotimp preferat. Aș putea zice toamna.Când eram copil, încă mai existau primăvara și toamna, acum trecerea dintre iarnă și vară și invers se face direct de parcă s-au săturat de intermediari și au reziliat contractul de colaborare cu toamna și primăvara. Parcă mai ieri erau munți de zăpadă afară și azi am ieșit din casă în rochie. Toamna e cea mai tare, nu e nici prea cald nici prea frig, plouă des (îmi place ploaia), e vreme de pantofiori și sacouri.

Dar cum intermediarii nu mai există, mi-au mai rămas iarna și vara. Urăsc frigul deci iarna iese din discuție. Îmi place căldura dar ea nu mă place ci, dimpotrivă, îmi face rău…fizic. Astăzi am mers din Cantemir până pe Sfântul Lazăr pe jos că na, e frumos afară și mi s-a făcut rău. Mai intâi mi s-au înfundat urechile, apoi am început să văd pete negre, mi s-a strâns stomacul, îmi venea să vomit și am simțit că leșin. Dacă nu aveam apă la mine și nu mă așezam un pic pe o bancă mai mult ca sigur leșinam. Mi s-a întâmplat! De fapt, scenariul ăsta se repetă în fiecare vară, de când eram în liceu.

Întrebarea mea este (pentru cunoscători) care ar putea fi cauza? Doctorii zic că e lipsă de calciu dar, având în vedere că am luat tratament mă gândesc că e mai mult decât atât.

Căldură, da’ di ci m-atăci?

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

5 thoughts on “Căldură, da’ di ci m-atăci?”

  1. Cand eram kinder ma durea capul si ameteam destul de des…in toate anotimpurile. 😀 Doctorii ma puneau sa beau calciul ca pe apa. Pana la urma vina se pare ca era a unui molar inclus (zice stomatologul). Concluzie pentru toata lumea: cand ceva nu merge bine nu va aruncati pe calciu.

  2. Scaderea concentratiei ionilor de calciu.
    Polenul de albine e remediul natural si eficace. Plus ca mai vine si cu oligoelemente, minerale, hormoni, vitamine cit nu ii este rusine sa aiba si are o rata de absorbtie fantastica. Plus de asta, asimilarea de catre organism a compusilor e in proportie foarte mare fiind un produs natural. Din pacate, e privit ca o cenusareasa printre produsele reale ce pot ajuta umanitatea…..Scuzati rogu-va tonul didactic 😛

Scrie un comentariu: