Calimente nu-i caCalimente destul până nu-i și fudul

V-am mai povestit de caCalimente, îi deputatu’ ăla de Arad de care făceau mișto tentativele alea de moderatori de pe la televiziunile de propagandă politică știri și îl scoteau afară ca pe ultimu’ lache flaușat. Pentru că are patru mandate (!) de deputat la activ și nicio realizare palpabilă pentru arădeni cu care să le scoată ochii, caCalimente face singurul lucru pe care-l știe politicu’ românesc: încearcă să dea în alt politician.

De data asta a picat Cionca la zar. Nu zic că Cionca nu și-ar merita porcăiala, dar faptul că ea vine din puțul gândirii lu’ caCalimente frizează penibilul absolut și bate la cur zicala aia românească cu ‘râde ciob de oala spartă’. Și se bagă caCalimente al nostru la capitolul studii, unul dintre capitolele mele preferate când vine vorba de politicieni. Ce zice el despre Cionca:

calimente

Așa e, e de porc să ajungă chelneru’ doctor în drept, nu? Dar să aruncăm o privire și pe CV-ul domnului deputat caCalimente:

calimente-cv

Observați, desigur, ce frumos se împletesc studiile domnului caCalimente Mihăiță cu mandatele de deputat! A început Facultatea de Drept în timpul primului mandat, 1996-2000 (la vârsta de 46 de ani și 28 de ani după ce devenise profesor de sport – măi omule măi, cum i-a venit lui pofta de învățat așa, pe nepusă masă, cred că și pe el l-o fi luat prin surprindere).

Partea cea mai amuzantă e că cei doi au fost chiar colegi de promoție la aceeași Facultate de Drept din cadrul Universității Vasile Goldiș din Arad în 2002, conform CV-ului lu’ Cionca, deși Cionca e mai tânăr cu 15 ani decât caCalimente.

cionca

Recapitulând, caCalimente râde de Cionca, deși a absolvit aceeași facultate cu el și în același timp, fiind cu 15 ani mai bătrân? Adică…care-i logica? Oh, wait, vorbeam de caCalimente. Nu e singura penibilitate debitată de ilustrul prost de serviciu de la Latrina 3, dar să continui ar însemna să scriu romane întregi doar despre această scursură a societății ajunsă – probabil nici el nu știe cum – să se îngrașe pe banii boborului care pune ștampila pe el. Și nu merită, merită doar un Cuie Malimente!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: