Campanie anti-plictiseală de la CNADNR!

După îndelungi cercetări, zvâcniri şi încordări am reuşit să găsesc răspunsu’ la neşte întrebări care îi macină pe majoritatea românilor! Misterul este rezolvat! Dacă încă vă mai întrebaţi cu ce se ocupă Compania Naţională de Autostrazi şi Drumuri Naţionale din România vă spun eu: în strânsă colaborare cu cei porecliţi ‘regii asfaltului’ se ocupă cu o campanie anti-plictiseală la volan pentru şoferii români!

În altă ordine de idei, azi am condus până lângă Budapesta. Până şi nevastă’mea a observat cât îi de plictisitor condusu’ pe autostradă: nu tu mers bară la bară, nu tu depăşiri la mustaţă, nu serpentine, nu curbe cu linie dublă continuă – unde stai în spatele lu nea’ Vasile care îşi cară bălegaru’ cu căruţa legată de tractor, nu vaci, nu câini, nu gropi de ocolit, nu plin de cocălari pe care îi conduc maşinile, nu camionagii pe contrasens cu 100+, nu motociclişti care depăşesc în slalom, ş.a.m.d. Plictiseală, frate!

În plus mai ajungi şi la destinaţie în timp mai scurt, deci din nou plictiseală… Cum să faci 200 km într’o oră jumate? Asta’i chiar inuman!

Aşa că nu vă mai puneţi întrebări idioate gen ‘unde se duc banii care ar trebui băgaţi în infrastructură’, pentru că tocmai aţi primit răspunsu’: CNADNR şi regii asfaltului ne fac de bani pentru a întreţine această extrem de frumasă campanie anti-plictiseală la volan, denumită generic ‘condusul pe drumurile patriei’.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

5 thoughts on “Campanie anti-plictiseală de la CNADNR!”

Scrie un comentariu: