Cât de proastă tre’ să fii?

Zilele trecute, mă uitam la un documentar în care vorbeau ăia de  o crimă. O idioată a omorât-o pe una la cererea iubitului ei, victima fiind fosta lui. Tipul o sechestrase şi violase pe tipă şi ea îl dăduse în judecată. El, nu chiar prost, a convins-o pe iubita lui să o mierlească pe aia.

Iar acum intervine titlul articolului: Cât de proastă tre’ să fii?. Ce minte de găină tre’ să ai încât să vină prietenul tău la tine cu Iubita vieţii mele, te iubesc de nu mai pot dar dacă nu te duci şi o omori pe aia, ne despărţim şi tu chiar să iei un pistol şi să împuşti un om? Pe lângă faptul că eşti atât de proastă şi nu îţi dai seama că eşti folosită, iei viaţa unui om şi ţi-o distrugi pe a ta!

Măi fetelor, oricât de îndrăgostite aţi avea impresia că sunteţi nu vă distrugeţi viaţa! Impresia asta de îndrăgosteală trece, nu există să fii in love de unu toată viaţa! În momentul în care simţi că te foloseşte şi lui îi este mai bine în relaţie decât ţie, lasă-l pe fraier! În ciclul ăsta intră şi fetele care se prostituează la cererea iubitului ca să fie bine pentru amândoi. Dacă îţi vrea binele şi vrea să fie cu tine, nu te împarte cu nimeni şi nu te pune să faci ceva ce îţi pune viaţa şi bunăstarea în pericol.

Fără sacrificii şi compromisuri!

A.M.

 

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

Scrie un comentariu: