Câte femei ai fubiiiptut?

Viaţa unui mascul dominant este o competiţie acerbă şi continuă. Din momentu’ în care se naşte…la dracu’, chiar din momentul în care strămoşul lui direct şi nemijlocit ejaculează şi pân’ la moarte, genele îi spun că trebuie să lupte să ajungă cel mai bun.

Astfel, prima competiţie îi aia pe care o ţine cu fraţii lui cu codiţă cine ajunge primu’ la ovul. Rareori se mai premiază locu’ doi sau chiar trei, da’ în general e bine să fii primu’. Apoi încep competiţiile alea: cine merge primu’ cu rotobilu’, cine face primu’ caca la oliţă, cine învaţă mai repede să-şi ţină şorloboanca să se pişe etc.

Pe la grădi’ ne întreceam în cine face bastonaşe mai frumoase, cine modelează mai frumos plastilina, cine bagă creionu-n ochi la coleg mai repede ş.a.m.d. La şcoală trăgeam să fiu primu’ care învaţă tabla-nmulţirii, primu’ care nu mai citeşte pe silabe şi atâtea altele.

Apoi când am descoperit mingea de folbal/baschet/tenis/whatever era foarte important să dau multe goluri, să driblez cât mai mişto, să faultez cu cotu-n gură şi altele. Până la pubertate, când majoritatea masculilor îşi dau seama de sexualitatea lor şi încep treburile serioase.

Şi treburile serioase începeau cu cine are pula mai mare. Ţinut, de regulă, cu rigla unei colege care era pe la wc să-şi schimbe absorbantu’. Apoi, la buda şcolii sau pe unde prindeam cine se pişă mai departe/sus. Cine ejaculează mai mult/departe. Da, măi fetelor, voi ce credeaţi că ţineam noi în loc de concursu’ ăla al vostru care are ţâţele mai mari/tari?

Şi într-o zi, masculii îşi dau seama că se poate face sex cu o a doua persoană, de regulă femeie. Atunci începe concursu’ care are legătură cu titlu’ pen’ că toţi pretenii te-ntreabă câte femei ai futut? Concursu’ ăsta ţine de regulă până când împlineşti degetele de la o mână, apoi îţi dai seama că contează mai puţin cantitatea. Chiar nu contează câte ai futut, contează câte-şi amintesc de tine.

Este şi o categorie de masculi care rămân blocaţi în concursu’ ăsta, pentru că deja au atribuit câte un deget pentru fiecare femeie depăşită; şi mai au degete. E uşor să le ţii minte până la cinci, hai să zicem până la zece. Mai încolo devine dificil, mai ales că e foarte greu să numeri când eşti ruptălău; sau când te trezeşti lângă una şi te întrebi asta o fi tot aia de alaltăseară?

Un astfel de exemplar blocat a apărut şi la unul dintre articolele în care am scris despre trei femei. Bă’, deci trei, nu treizeci. Pentru ăştia am un răspuns învăţat de la maestru Mantzy: bag un număr la nimereală şi un 0,5 în coadă. Şi retardaţii sunt mulţumiţi, fără să întrebe dacă aia 0,5 era paralizată sau dormea în timp ce îi dădeam gol.

Pentru ăştia am un mesaj moralizator: dragi duzi, înainte să mă însor am avut vreo 13-14 ani de fecioreală, din care relaţiile stabile au reprezentat mai puţin de jumate. Cealaltă jumate am fost un curv penal: m-am îmbătat aproape zilnic şi am futut tot ce-am prins, albă, neagră, crăcănată, dreaptă, cocoşată, şchioapă etc. Pentru că, vedeţi voi…avem o vorbă din străbuni: fuţi, nu fuţi, vremea pulei trece.

Şi ca să n-o băgaţi pe aia cu ‘calitate înainte de cantitate’ vă bag io una: calitatea vine cu experienţa. Cu cât experienţa e mai multă şi variată, cu atât creşte şi calitatea, ca în orice domeniu!

Aşa că înainte să-mi număraţi mie futaiurile, mergeţi şi profitaţi de tinereţile voastre, măcar să depăşiţi şi voi degetele de la o mână până vă-nsuraţi! 😛

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

3 thoughts on “Câte femei ai fubiiiptut?”

 1. Dupa ce m-am saturat (de clicuit pe like-uri) m-am trezit intr-o dilema. De fapt is vreo 3:
  1. Citez :”se poate face sex cu o a doua persoană, de regulă femeie. “…ce inseamna acest “de regula” ? La mine-n neuron e un procent variabil, fct. de situatie..
  2. Eu de ce nu stiu despre concursurile alea de tite ? …Ca-n buda liceului trageam o tigara de tutun, marca sirbeasca si cumparata cu 2,5 lei din piata din Severin si vinduta cu 10 in acelasi WC .
  3. Si cel mai impotant. E adevarat ca odata cu virsta vine si experienta, nu te pot contrazice. Numai ca mai vine si uitarea.
  Despre ce vorbeam de fapt? Aha, despre vremuri si vreme…Fain material cu +1 cu *.

 2. Dilema 1. Pentru că unora le plac băieţeii.
  Dilema 2. Poate n-aveaţi ce măsura; sigur atunci v-aţi măsurat futabilitatea cururilor 😛
  Dilema 3. De regulă uiţi lucrurile puţin importante, Să mor io dacă uit vreodată cum se fute :))

 3. :))))))) cam la asta ma gindeam si eu. In privinta dilemei 2…nici macar asta nu intra in ecuatie ! Florineeeeeee..erau anii ’80 cind ideea de baza era, in unele capete idioate (printre care si-al meu) ca masculii-s al mai rau lucru de pe fata pamintului si-ti vor doar raul ! Intre timp am revenit la sentimente mai umane! 😛
  La 3….slava domnului ca asta e un instinct primar si nu se uita; ii vad pe ai mei pacienti (categoria 70+)…cu tot arsenalul la locul lui si totusi nu la locul lui ! Munca in sine, de regula dureaza mult mai mult pentru ca pina se dezlipesc scaii care tin pampersul uita pentru ce trebuie s-o faca. Aceluia care-ti tine evidente sexualo-contabile ii zic sa mediteze la aspectul asta.

Scrie un comentariu: