Câteva momente mai devreme…

Mai ştiţi faza aia cu protestaru’ ăla paşnic căruia i-a fost rupt picioru’, deşi el nu făcuse absolut nimic, el era acolo doar să vadă ce se întâmplă etc? Ei, un dude i-a făcut o poză cu câteva momente înainte de a fi abuzat de animalele de jandarmi:

După cum vedeţi, era foarte liniştit. Nu avea în mâini nimic, decât un gard smuls cu care probabil vroia să meargă acasă, liniştit. Sunt curios ce mai spune acum peneplena de soru-sa care în emisiunea asta, începând cu momentul 1:08:50 declara: el nu făcea nimic[…]jandarmii nu aveau de ce să-l lovească[…]el mersese acolo doar să ridice un drapel, apoi când a fost somat, a ridicat mâinile.

Le-o fi ridicat, nu zic nu, poate atunci şi-o fi scăpat gardu’ pe picior…

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

8 thoughts on “Câteva momente mai devreme…”

  1. Florine au tot incercat sa scoata in evidenta doar ce au facut jandarmii.Aia erau mielusei.Eu le rupeam la toti picioarele.Decat sa stau eu cu capul spart mai bine ala cu piciorul rupt

  2. S-a raspuns la forta cu forta. Acest fapt le-a picat greu unora la stomac. Probabil nu se asteptau la asa ceva, ei fiind invatati ca pe stadioane: sa nu pateasca nimic. Oricum ” romanismul ” si-a spus cuvantul, dovezi gasindu-se peste tot in zona. Stiti ce este ciudat ? Faptul ca intr-o situatie anormala ( asa cum este la noi in tara in acest moment ) ceea ce ar trebui sa fie normal arata tot anormal. Multumirile si strangerile de mana cu jandarmii pareau desprinse dintr-un film SF. Oare cat o sa mai dureze ” anormalitatea” aceasta ? Incepe sa ma puna pe ganduri situatia.

  3. @Axel F păi nu avea steguleţ alb şi o zis să rupă un gard, că are aceeaşi semnificaţie.
    @plici22 păi durează cam de 22 de ani, de când românii au început să înţeleagă greşit democraţia, aşa că nu se întrevăd speranţe prea curând…

Scrie un comentariu: