Ce e rău în a fi single?

E ciudat cum de fiecare dată când într-un grup se vorbește de cineva care e singur reacția e Vai, dar cum de nu își găsește pe cineva că doar… și începe să-i enumere câteva calități cu o tonalitate atât de gravă și plină de compasiune de parcă a fi singur ar fi vreo boală incurabilă și nu un statut social.

Dragilor, v-ați gândit vreodată că poate persoana în cauză e single just for the fun of it? Nu văd de ce ar fi un defect. Mă mai disperă cuplurile care ies doar cu alte cupluri. Ăștia single au râie și nu știu eu?!

Cei care mă au în listă pe facebook știu că statutul meu s-a schimbat și că acum apare Într-o relație cu…., dar asta nu înseamnă că îmi voi schimba atitudinea față de cei single sau că îmi voi schimba stilul de viață. Refuz să îmi dedic viața unui bărbat, să depind total de el, să îmi pese doar de el și de lumea mea și să  o părăsesc pe a mea.

Și, în niciun ca nu veți vedea chestii roz pe aici de genul inimioare, iepurași și mai știu eu ce nebunii și nici articole lacrimogene despre cât de mișto e iubirea.

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

5 thoughts on “Ce e rău în a fi single?”

  1. “Irosesc deci existi” deci sunt un fabricant de gunoi, dar cu o misiune si un scop :)). A fi “single” e bine si cand albumul pe care il promovezi da roade in functie de asteptari de la single. In rest, numai de bine pentru a fi singur. Nu singur, de fapt, neimplicat serios in vreo relatie. Implicat 100% intr-o relatie nu e niciodata o cale de urmat. Trebuie sa-ti rezervi plasa de siguranta de rigoare in caz ca treaba se impute. Daca nu te iubesti tu pe tine, cine sa te mai iubeasca? Lucrezi cu ce ai cat mai eficient, nu exista garantie ca o sa cunosti complet persoana de langa tine, oricat de mult timp ai petrece cu ea. E un pariu, un risc, e cu suspans, desi jinduim dupa stabilitatea aia suprema, pe viata.

  2. Oamenii, mai ales femeile, cand se implica intr-o relatie au tendinta de a pune pe primul loc partenerul si de a uita de ei.Ceea ce e gresit, sunt nenumarate cazuri care demonstreaza asta. Deci, sunt de acord cu ce zici tu, trebuie sa ne iubim pe noi mai mult ca pe oricine.

  3. Mai aveti timp sa invatati pe propria piele ca iubirea (cea adevarata, unica) nu tine de absolut nimic altceva decit de chimia endorfinelor si prea putin de neuroni. Poti sa te cunosti atit de bine incit sa-ti faci portretul cu ochii inchisi insa, optiunea “single” , in tot algoritmul asta iese cu totul din discutie.

Scrie un comentariu: