Ce mă-sa pe gheață?!

Îmi place să zic bancuri porcoase, asta nu cred că e o noutate. Îmi place să zic glume legate de sex, pentru că îs funny. Îmi place să fac mișto de mine și de cei din jur, pentru că sunt miștocară de fel. Îmi place să râd, e normal, nu?

Știți ce nu-mi place? Nu-mi place când după ce zic o glumă, se trezește unul sau una să se uite mirat la mine și să facă din alea Doamneee, Adrianaaaa. Știi ce e aia o glumă, idiotule? E povestioara aia cu un punch line la care râde toată lumea (dacă e funny). Ce-ai, ești prost? Băi țărane, de ce mama mă-sii te dai așa serios, când tu bei și f***i peste tot unde te duci?

Ce-i cu moda asta de a ne da oameni serioși și mironosițe? Văd în jurul meu, oameni care strică relații, și-o trag între ei ca iepurii și tot ei se dau serioși și îmi zic mie să fiu mai serioasă și să nu mai fac glume din astea? Cum mama mă-sii îți permiți tu să-mi zici mie așa ceva? Dragul meu, glumele mele pornesc tocmai de la oameni ca tine și măgăriile pe care le faceți voi! Diferența este că eu fac glume despre chestii de genul, și nu fac chestii de genul cum faci tu.

Serios ești acasă cu mami și tati, la muncă sau la școală. Adică după 8 ore de stat la muncă și înregistrat facturi și alte alea, când ies și eu ca tot omul la un suc, ar trebui să ce? Să stau serioasă, să vorbesc doar când sunt întrebată sau să povestesc despre cum am făcut eu azi un deviz?

Ei bine nu, eu ies în oraș să mă distrez, să râd, să povestesc chestii funny adică să mă relaxez. Mor deci moooor când văd astfel de oameni. Ce mă-sa pe gheață?!

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

4 thoughts on “Ce mă-sa pe gheață?!”

  1. Mi se pare normal să ai chef de poante respectiv distracţie după săptăweeksuri de rutină şi boring work :P. Cât despre spermiocriţi fuck them..

Scrie un comentariu: